Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Minus 3 kile intr-o saptamana - poti asta?

redactor

Recommended Posts

• Administrators

Hm... nu stiu daca reusesti sa scapi de 3 kg intr-o saptamana insa daca incepi cu multa determinare, vei vedea ca poti scapa usor de cel putin 2....

Eu am facut in aceasta primavara o dieta care mi-a placut - si anume - dieta calorica. Nu am mancat pana la ora 12 ziua - apoi am avut un lunch de scramble egg cu avocado / alternativ cu bol de ovaz cu lapte , la ora 4 o cana de supa de pui (fara legume sau carne) iar seara o portie de somon la gratar cu brocoli sau salata/ alternativ iaurt grecesc cu miere.

Fara paine deloc.

In rest ceai si cafea - fara zahar. Este o dieta super usoara, nu te infometeaza si chiar da rezultate.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 65
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Collins, depinde ce ti se potriveste tie. 

Mie intotdeauna mi s-a potrivit low carb ...Acum de 8 luni tin un fel de low carb + Monti adaptat, care m-a facut sa pierd 8 kg, dar nnu foarte rapid (dar eu nu slabesc rapid ....)

Deci ideea e ca mananc numai alimente cu IG mai mic de 20-25.

Dimineata o felie de paine neagra cu cereale + o felie de sunca slaba, sau ce proteina iti place.

La pranz carne cu legume + o felie de paine (eu nu o mananc in general) + un iaurt sau un fruct

Seara jumatate din cantitatea de la pranz fara fruct.Eu de multe ori mananc un iaurt in care pun seminte.

Mananc multe fructe uscate, tot felul de seminte daca imi e foame intre mese.

Pt mine e un regim f usor, nici nu il mai simt ca regim. Mananc si cate un dulce daca am chef. Prajiturile le fac cu faina cat mai neagra, si folosesc zahar de mesteacan.

Iau un soi de nutele de la magazin care are 80% alune + 20% ciocolata neagra, atat (e o masina care ti-o face pe loc, tu apesi pe buton si vezi ce intra acolo).

IG ce inseamna?

Cred ca mancatul intre mese e problema , si suna un pic a delasare ca nu ma pot controla .

Lasind la o parte faptul ca chiar daca pierzi 3 kg , imediat ce revii la stilul d eviata obisnuit le pui la loc...nu cred ca este imposibil de realizat.

Undeva la 1-2 kg -depinde de organism, sunt apa, fecale, deci mai ramine de dat 1 poate 1,5 kg jos, ceea ce e realizabil cu consum minim de calorii si ceva miscare.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...