Administrators redactor Postat Mai 31, 2021 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Mai 31, 2021 Hm... nu stiu daca reusesti sa scapi de 3 kg intr-o saptamana insa daca incepi cu multa determinare, vei vedea ca poti scapa usor de cel putin 2.... Eu am facut in aceasta primavara o dieta care mi-a placut - si anume - dieta calorica. Nu am mancat pana la ora 12 ziua - apoi am avut un lunch de scramble egg cu avocado / alternativ cu bol de ovaz cu lapte , la ora 4 o cana de supa de pui (fara legume sau carne) iar seara o portie de somon la gratar cu brocoli sau salata/ alternativ iaurt grecesc cu miere.Fara paine deloc. In rest ceai si cafea - fara zahar. Este o dieta super usoara, nu te infometeaza si chiar da rezultate. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Mai 31, 2021 Raport Distribuie Postat Mai 31, 2021 Incerc sa incep maine.Pana la 12 pot bea ceva , sau post negru? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Mai 31, 2021 Raport Distribuie Postat Mai 31, 2021 In rest suna bine. Zahar oricum nu adaug in cafea sau ceai. Eu beau cafeaua neagra, la presa. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Mai 31, 2021 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Mai 31, 2021 Intr-adevar, eu cred ca un breakfast adauga multe calorii si e mai bine sa il amanam cat putem. Da, pana la 12 e liber la cafea (fara zahar - dar poate avea lapte) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Mai 31, 2021 Raport Distribuie Postat Mai 31, 2021 Eu nu mananc cereale sau lapte, doar branza cateodata. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Mai 31, 2021 Raport Distribuie Postat Mai 31, 2021 Collins, depinde ce ti se potriveste tie. Mie intotdeauna mi s-a potrivit low carb ...Acum de 8 luni tin un fel de low carb + Monti adaptat, care m-a facut sa pierd 8 kg, dar nnu foarte rapid (dar eu nu slabesc rapid ....) Deci ideea e ca mananc numai alimente cu IG mai mic de 20-25.Dimineata o felie de paine neagra cu cereale + o felie de sunca slaba, sau ce proteina iti place.La pranz carne cu legume + o felie de paine (eu nu o mananc in general) + un iaurt sau un fructSeara jumatate din cantitatea de la pranz fara fruct.Eu de multe ori mananc un iaurt in care pun seminte. Mananc multe fructe uscate, tot felul de seminte daca imi e foame intre mese. Pt mine e un regim f usor, nici nu il mai simt ca regim. Mananc si cate un dulce daca am chef. Prajiturile le fac cu faina cat mai neagra, si folosesc zahar de mesteacan.Iau un soi de nutele de la magazin care are 80% alune + 20% ciocolata neagra, atat (e o masina care ti-o face pe loc, tu apesi pe buton si vezi ce intra acolo). IG ce inseamna? Cred ca mancatul intre mese e problema , si suna un pic a delasare ca nu ma pot controla . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Mai 31, 2021 Raport Distribuie Postat Mai 31, 2021 IG = Indice glicemic al alimentelor Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Iunie 1, 2021 Raport Distribuie Postat Iunie 1, 2021 Eu acum tin pauza lunga intre mese, incerc ultima masa la 19,00 si apoi urmatoarea la 13,00 , cat mai Monti posibil si eu :-)Collins, daca renunti la carbohidrati de tot si bagi si cate o ora de sport seara, eu cred ca vei reusi ! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Iunie 1, 2021 Raport Distribuie Postat Iunie 1, 2021 Întrebarea topicului e cam aiurea . Poți , dar e sănătos ? Pierzi pe termen lung, sau e numai pierdere de mușchi , apa. Collins, mișcare multa. Și suprimat rontaielile. Eventual iei niște morcovi cu humus migdale, nuci, bei un ceai verde . Da, trei kile e mult. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 1, 2021 Raport Distribuie Postat Iunie 1, 2021 Lasind la o parte faptul ca chiar daca pierzi 3 kg , imediat ce revii la stilul d eviata obisnuit le pui la loc...nu cred ca este imposibil de realizat. Undeva la 1-2 kg -depinde de organism, sunt apa, fecale, deci mai ramine de dat 1 poate 1,5 kg jos, ceea ce e realizabil cu consum minim de calorii si ceva miscare. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.