Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Minus 3 kile intr-o saptamana - poti asta?

redactor

Recommended Posts

• Răspunsuri 65
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Fructele și legumele evident ca sunt super bune, cu mici observații . 
Nu toate fructele și nu toate legumele sunt alcaline. Consumarea lor nu face decât sa echilibreze ph in organism, după cele trei zile  acide de carne , așa cum tine dieta Viviana. 
Pe lângă salate trebuie și proteine, grăsimi , carbohidrați buni pt energie și obținerea sațietății . 

Collins, dar tu faci și ceva mișcare ?

Coca, nu am înțeles eu prea bine , seara e friptura cu legume plus iaurt sau numai iaurtul ? 

Distribuie pe alte site-uri

Fructele și legumele evident ca sunt super bune, cu mici observații . 

Nu toate fructele și nu toate legumele sunt alcaline. Consumarea lor nu face decât sa echilibreze ph in organism, după cele trei zile  acide de carne , așa cum tine dieta Viviana. 

Pe lângă salate trebuie și proteine, grăsimi , carbohidrați buni pt energie și obținerea sațietății . 

Collins, dar tu faci și ceva mișcare ?

Coca, nu am înțeles eu prea bine , seara e friptura cu legume plus iaurt sau numai iaurtul ? 

La ce te referi cand spui miscare?

Eu parca stiam ca toate fructele sunt alcaline, ele sunt clasificate acide dar se alcalinizeaza in digestie.

Un lucru e sigur, nu pot fara paine. Pot renunta la carne, lactate, orez, cartofi, etc.

Adica , este diferența între munca la birou opt ore , sa zicem și munca fizica , stat in picioare , mers. Sau dacă in timpul liber faci plimbări( in ritm intens sau nu) , sport  , gimnastica, etc

Fructele trebuie consumate cu măsura , au multa fructoza , trebuie privilegiate fructele de pădure , citrice , mere . 

Si eu iubesc pâinea , depinde și de cantitate. La o masa uneori consum 1-2 felii neagră / graham sau felii de wraps. Dacă e meniu cu supa , ciorba și carbohidrați , nu mai mănânc și pâine .

Mi a placut lista asta, la sf are și activități ce alcalinizează corpul.

https://www.danyelle.ro/tabel-alimente-alcaline-si-alimente-acide.html

Mcoca, mi se pare f puțin numai un iaurt. Din când in când mai merge, dar nu sa înlocuiesc tot timpul masa de seara .

Collins, super , mergi mult zilnic. 
Mie îmi lipsește miscarea organizata. Înainte sa se închidă toate făceam înot , patinaj. La începutul pandemiei și când am slăbit a funcționat f bine mersul rapid . O ora zilnic. 

In ultimul timp, vremea a fost f nasoala, ploi, frig, furtuna. Cam nimic pe afara. 
Zic ca trebuie sa ți găsești ceea ce îți place, Pilates , hiit, nu știu . Și mai trebuie sa fi constant și organizat. 

Asteptam vremea frumoasa sa scoatem bicicletele . Nu am fost anu asta  [bib]

Va multumesc pentru idei si sustinere.Vreau sa raportez ca nu imi arata cantarul nicio diferenta, e incapatanat :)) , sau eu nu fac ce trebuie.

O zi excelenta sa aveti!

Poate esti inainte de menstruatie si corpul retine apa. Nu te descuraja!

Dar depinde si de la cate kg cobori. Una e sa incepi de la 90 si altceva de la 60. Tu cate kg ai?

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...