Collins20 Postat Iunie 3, 2021 Raport Distribuie Postat Iunie 3, 2021 De altfel, legumele si fructele sunt toate alcaline cand sunt consumate corect. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Iunie 4, 2021 Raport Distribuie Postat Iunie 4, 2021 Fructele și legumele evident ca sunt super bune, cu mici observații . Nu toate fructele și nu toate legumele sunt alcaline. Consumarea lor nu face decât sa echilibreze ph in organism, după cele trei zile acide de carne , așa cum tine dieta Viviana. Pe lângă salate trebuie și proteine, grăsimi , carbohidrați buni pt energie și obținerea sațietății . Collins, dar tu faci și ceva mișcare ?Coca, nu am înțeles eu prea bine , seara e friptura cu legume plus iaurt sau numai iaurtul ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Iunie 4, 2021 Raport Distribuie Postat Iunie 4, 2021 Judoka, eu mananc numai iaurtul in general, dar de fapt poti manca un pic de carne cu legume. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Iunie 4, 2021 Raport Distribuie Postat Iunie 4, 2021 Fructele și legumele evident ca sunt super bune, cu mici observații . Nu toate fructele și nu toate legumele sunt alcaline. Consumarea lor nu face decât sa echilibreze ph in organism, după cele trei zile acide de carne , așa cum tine dieta Viviana. Pe lângă salate trebuie și proteine, grăsimi , carbohidrați buni pt energie și obținerea sațietății . Collins, dar tu faci și ceva mișcare ?Coca, nu am înțeles eu prea bine , seara e friptura cu legume plus iaurt sau numai iaurtul ? La ce te referi cand spui miscare? Eu parca stiam ca toate fructele sunt alcaline, ele sunt clasificate acide dar se alcalinizeaza in digestie.Un lucru e sigur, nu pot fara paine. Pot renunta la carne, lactate, orez, cartofi, etc. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Iunie 4, 2021 Raport Distribuie Postat Iunie 4, 2021 Adica , este diferența între munca la birou opt ore , sa zicem și munca fizica , stat in picioare , mers. Sau dacă in timpul liber faci plimbări( in ritm intens sau nu) , sport , gimnastica, etc Fructele trebuie consumate cu măsura , au multa fructoza , trebuie privilegiate fructele de pădure , citrice , mere . Si eu iubesc pâinea , depinde și de cantitate. La o masa uneori consum 1-2 felii neagră / graham sau felii de wraps. Dacă e meniu cu supa , ciorba și carbohidrați , nu mai mănânc și pâine . Mi a placut lista asta, la sf are și activități ce alcalinizează corpul. https://www.danyelle.ro/tabel-alimente-alcaline-si-alimente-acide.htmlMcoca, mi se pare f puțin numai un iaurt. Din când in când mai merge, dar nu sa înlocuiesc tot timpul masa de seara . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Iunie 4, 2021 Raport Distribuie Postat Iunie 4, 2021 Judoka, Merci! Miscarea mea nu inseamna sala, cred ca ar trebui sa ma duca cineva in lanturi:), nici ceva organizat, doar ca daca ma uit pe telefon fac zilnic 7-10km. Nu am programul ala infernal de stat pe scaun.Ar trebui sa reincep planks.Tu faci sport? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Iunie 4, 2021 Raport Distribuie Postat Iunie 4, 2021 Collins, super , mergi mult zilnic. Mie îmi lipsește miscarea organizata. Înainte sa se închidă toate făceam înot , patinaj. La începutul pandemiei și când am slăbit a funcționat f bine mersul rapid . O ora zilnic. In ultimul timp, vremea a fost f nasoala, ploi, frig, furtuna. Cam nimic pe afara. Zic ca trebuie sa ți găsești ceea ce îți place, Pilates , hiit, nu știu . Și mai trebuie sa fi constant și organizat. Asteptam vremea frumoasa sa scoatem bicicletele . Nu am fost anu asta [bib] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Iunie 6, 2021 Raport Distribuie Postat Iunie 6, 2021 Va multumesc pentru idei si sustinere.Vreau sa raportez ca nu imi arata cantarul nicio diferenta, e incapatanat :)) , sau eu nu fac ce trebuie.O zi excelenta sa aveti! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianda Postat Iunie 7, 2021 Raport Distribuie Postat Iunie 7, 2021 Va multumesc pentru idei si sustinere.Vreau sa raportez ca nu imi arata cantarul nicio diferenta, e incapatanat :)) , sau eu nu fac ce trebuie.O zi excelenta sa aveti! Poate esti inainte de menstruatie si corpul retine apa. Nu te descuraja!Dar depinde si de la cate kg cobori. Una e sa incepi de la 90 si altceva de la 60. Tu cate kg ai? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 8, 2021 Raport Distribuie Postat Iunie 8, 2021 Exista destule legume si fructe alcaline care se pot manca fara probleme.Viviana, poti sa-mi spui ce maninci in zilele de fructe si cam cite calorii ar avea o zi de fructe la tine? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.