tora97 Publicat Mai 19, 2015 Raport Distribuie Publicat Mai 19, 2015 hello!ana este clasa a 3-a. ne gindim de pe acum unde va merge mai departe din clasa a 5-a.... la scoala 53 iancului (unde este si acum) sau la cosbuc? ce stiti despre cosbucul din zilele noastre? am auzit diferite pareri mai degraba negative... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ad_b Postat Mai 20, 2015 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2015 Buna.Nu-ti pot spune nimic despre Cosbuc, dar aceeasi dilema am avut-o si eu anul trecut. Sa-l dau la Cosbuc sau sa ramana la scoala lui, una obisnuita (tot in sectorul 2). A venit si vremea depunerii dosarelor la Cosbuc, iar noi nu luasem nicio decizie. L-am lasat sa dea examenele acolo si soarta a hotarat sa nu intre. A ramas la scoala lui. Are doar medii de zece si nu am nicio problema aici, profesorii il cunosc de copil bun, care invata, respectuos, facandu-se diferenta cu restul clasei care este mai slaba. Ma bucur ca a ramas aici, desi clasa nu este cea mai buna, acesta fiind de altfel motivul pentru care voiam sa-l mutam. Dar, poate ca tocmai asta a facut diferenta. In plus, temele sunt date rezonabil, nu am senzatia ca se incarca excesiv, profesorii rezonabili, nu au pretentia de a face pregatire cu ei ca sa dea note bune, prin urmare merge si la un sport si la un alt curs, in total 4 ore pe saptamana cu activitati extracuriculare si face fata si scolii. Cum nici eu nu am aflat anul trecut mare lucru despre Cosbuc, practic nimeni nu prea ofera informatii despre acest colegiu, cred ca este bine asa cum s-a intamplat.Sper sa afli mai multe pareri si sa iei cea mai buna decizie. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.