Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mamici de august 2015 (Pepenasi de August 2015) - Cap 2

Recommended Posts

• Răspunsuri 355
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

La multi ani tuturor celor ce își sărbătoresc numele Constantin si Elena,va doresc multa sanatate fericire si bebei frumosi si Sănătosi...am fost si noi luni la control si avem 850 de g la 25 de saptamâni si suntem cu capul in jos dar mi se pare ca este cam devreme cu toate ca am înțeles ca exista posibilitatea sa se întoarcă.va pup 

Distribuie pe alte site-uri

Anabadiu15 si mie mi s-a parut ciudat ca este cu capul in jos dar dna dr. spune ca asa trebuie sa fie si ca nu e nici o problema atat timp cat nu coboara. Pitica mea se impinge cu funduletul in burtica si sta numai pe partea dreapta a burticii.:)) In stanga nu ii place deloc si pt ca ei nu ii place nu ma lasa nici pe mine sa dorm pe partea stanga:((. La voi cum sta treaba?

Eu cred ca le place lor in partea dreapta,cumnata mea a nascut ieri iar fetita ei a stat numai pe partea dreapta pe toata durata sarcini si noi suntem in aceeași situație si pe deasupra nu avem stare nici măcar un minut [:)] ....fetelor v-ați gândit la nume pentru bebe???

Haideti la un laptic cu cereale [:D] Eu am pus sa-mi fac cartofi prajiti ca imi era pofta [:D]

Anabadiu ma bucur ca ai vazut bebelina si este totul bine [olala] Foarte frumos numele. Este normal sa fie bebe cu capul in jos, mai incolo cand mai creste nu prea mai are loc sa se intoarca [:D]

Alesi tie trebuia sa-ti scriu [alcool] Este foarte frumos numele , si buburuza mea se nuneste tot Anastasia.

Si bebe mic al meu se impinge in buric, cateodata se ridica buricul in sus, eu il simt si in stanga dar mai mult in dreapta unde da cu piciorusele pe la ficat, se simte foarte tare [olala]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...