orascuvlad Publicat Mai 20, 2015 Raport Distribuie Publicat Mai 20, 2015 (editat) Buna ziua Cum poti afla ce nume s-ar potrivi cel mai bine pentru un copil care va fi nascut anul viitor, 2016, anul maimutei? Adica stiu carui element ii apartine copilului - prin anul nasterii.Am citit aici ca un copil nascut intr-un an de metal - are nevoie de nume care sunt legate de energia apei.Intrebarea mea ar fi care sunt aceastea. Nu detin cunostiinte despre acest domeniu.Si cum alegi numele in functie de ele Dilema creste daca se va naste in ianuarie 2016, pentru ca nu mai e anul maimutei ci al caprei .... Pffff Capra 21.01.2015 Lemn Maimuta 10.02.2016 Foc Multumesc Editat de Mai 21, 2015 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Mai 20, 2015 Administrators Raport Distribuie Postat Mai 20, 2015 Probabil ca te referi la acest articol Numele copilului si influenta Feng Shui Pai sa ne gandim impreuna. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Mai 20, 2015 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2015 in tabelul din articol, anul 2016 e asociat zodiei maimutei si elementului focmetalul de unde intervine, ca sa zic asa ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.