AlinaSorescu2006 Publicat Mai 21, 2015 Raport Distribuie Publicat Mai 21, 2015 Buna ziua, Am o intrebare pe care o adresez tuturor mamicilor de pe forum: A mai avut cineva bebe cu genu varum? Boala e denumita popular picioare in paranteza.. Am citi pe internet ca e o afectiune destul de des intalnita, dar la copilasul meu e foarte proeminenta... Kinetoterapia da rezultate bune? Am intalnit si mamici multumite, dar si nemultumite.. A fost cineva in situatia asta? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_s Postat Mai 21, 2015 Raport Distribuie Postat Mai 21, 2015 Da, fie-mea era ffff cracanata :)) I-am facut injectii cu vit D. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Mai 21, 2015 Raport Distribuie Postat Mai 21, 2015 buna,dar pediatrul ce parere are, ce recomandari ti-a facut ?a, si ce varsta are bebelusul tau ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Selene_Bunny Postat Mai 21, 2015 Raport Distribuie Postat Mai 21, 2015 Genu varum la bebe Deschis de AlinaSorescu2006 , Astăzi, 15:151 mesaje Bucuresti Piciorul Equin la nou-nascutiDeschis de AndreeaSimona2007, Astăzi, 14:45 1 mesaje Bucuresti Hm... (A ratat genu varus...) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Mai 21, 2015 Raport Distribuie Postat Mai 21, 2015 Genu varum la bebe Deschis de AlinaSorescu2006 , Astăzi, 15:151 mesaje Bucuresti Piciorul Equin la nou-nascutiDeschis de AndreeaSimona2007, Astăzi, 14:45 1 mesaje Bucuresti Hm... (A ratat genu varus...) Da' care e problema ,nu inteleg,ca a gresit o litera sau...ca nu pricep???? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianama Postat Mai 21, 2015 Raport Distribuie Postat Mai 21, 2015 Da' care e problema ,nu inteleg,ca a gresit o litera sau...ca nu pricep????Eu cred ca a deschis mai multe topice pe diverse. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Mai 21, 2015 Raport Distribuie Postat Mai 21, 2015 Eu cred ca a deschis mai multe topice pe diverse. Aaa...mersi de explicatie ,nu am vazut!!!! Nu-s totusi diferite afectiunile? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.