ralcat Publicat Mai 21, 2015 Raport Distribuie Publicat Mai 21, 2015 Azi e Inaltarea Domnului, nu doar Sfintii Imparati Constantin si Elena, deci Hristos s-a înălţat! tuturor. Cum petreceti ? Ati inrosit ultimele oua rosii din anul asta ? Eu recunosc ca traind intr-o tara catolica ... parca am mai pierdut legatura cu sarbatorile care pica altfel in calendar, dar totusi, am ia pe mine si cu ce coleg roman ma intalnesc p-aici ma salut cu Hristos s-a înălţat! Sa aveti o zi de sarbatoare frumoasa, luminoasa si linistita. Si daca va sarbatoriti si numele, La multi ani. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionella3003 Postat Mai 21, 2015 Raport Distribuie Postat Mai 21, 2015 Adevărat s-a inălțat! [flo2] Noi nu prea avem sărbătoriți însă ne bucuram de Înălțarea Domnului:) Nu am reușit să inrosim ouă, însă am ajuns un pic la biserică de dimineață și asta ne-a dat parcă energie buna pentru întreaga zi:) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anya Postat Mai 22, 2015 Raport Distribuie Postat Mai 22, 2015 S-ar putea sa mai fie persoane care fac oua rosii... dar nu le-am cunoscut. Nici in copilarie nu am vazut (de fapt abia de cativa ani am aftat de aceasta sarbatoare) si nici ca adult nu am vazut/auzit la colegi sau prieteni sa faca/manance oua rosii altcandva decat de Paste. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Mai 22, 2015 Raport Distribuie Postat Mai 22, 2015 (editat) de fapt abia de cativa ani am aftat de aceasta sarbatoare[help] [help] [help] anya esti botezata,ti-ai botezat copii...de curiozitate? Eu n-am facut oua rosii,cozonac nici atit,insa sarbatoarea Inaltarii am tinut-o,cit am putut de bine,in limitele situatiei. Editat de Mai 22, 2015 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Mai 22, 2015 Raport Distribuie Postat Mai 22, 2015 Dana, sa stii ca nici eu nu am tinut aceasta sarbatoare, dar stiam de ea. Si nu ca eu nu am tinut-o, nimeni neam din neamul meu nu a tinut-o. Poate bunicile se duceau la biserica, dar parintii, rudele sau prietenii nu sarbatoreau nicicum inaltarea. De multe ori aflam ca a fost, deci era oricum prea tirziu sa mai fac ceva. Si sint botezata si mi=am botezat si copilul. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Mai 22, 2015 Raport Distribuie Postat Mai 22, 2015 Important e ca stiai de ea...adica un crestin(botezat macar in ritul asta)imposibil sa nu stie de Inaltare. Am spus ca si eu tot cum am putut am tinut-o...insa nu pot spune ca nu m-a mirat afirmatia ca a auzit acum citiva ani de ea.Ok...daca nu esti crestin,e de inteles,de asta intrebarea mea. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Mai 22, 2015 Raport Distribuie Postat Mai 22, 2015 Adevarat s-a inaltat!Anul trecut am vopsit oua...anul asta am uitat.Cred ca i-ar fi facut placere Anei...N-a fost sa fie. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anya Postat Mai 25, 2015 Raport Distribuie Postat Mai 25, 2015 Nu am rude la sat, dar deși am lucrat si in fabrica, si la corporatiști de Înălțare nu am văzut sa aducă cineva oua roșii ... la pachet. De Paste -sigur au. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionella3003 Postat Mai 26, 2015 Raport Distribuie Postat Mai 26, 2015 Lucrez în corporație și am văzut să aducă lumea ouă roșii la pachet și de Înălțarea Domnului Și mi s-a intamplat de câteva ori bune să găsesc, sub masca unor corporatiști preocupați de carieră uneori părand că în exces, oameni extrem de sensibili, cu credință în D-zeu și cu mare respect pentru tradiție. Bune și team-buildingurile [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.