Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Hristos s-a înălţat!

Recommended Posts

Azi e Inaltarea Domnului, nu doar Sfintii Imparati Constantin si Elena, deci Hristos s-a înălţat! tuturor.

Cum petreceti ? Ati inrosit ultimele oua rosii din anul asta ?

Eu recunosc ca traind intr-o tara catolica ... parca am mai pierdut legatura cu sarbatorile care pica altfel in calendar, dar totusi, am ia pe mine si cu ce coleg roman ma intalnesc p-aici ma salut cu Hristos s-a înălţat!

Sa aveti o zi de sarbatoare frumoasa, luminoasa si linistita.

Si daca va sarbatoriti si numele, La multi ani.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

S-ar putea sa mai fie persoane care fac oua rosii... dar nu le-am cunoscut. Nici in copilarie nu am vazut (de fapt abia de cativa ani am aftat de aceasta sarbatoare) si nici ca adult nu am vazut/auzit la colegi sau prieteni sa faca/manance oua rosii altcandva decat de Paste.

de fapt abia de cativa ani am aftat de aceasta sarbatoare

[help] [help] [help] anya esti botezata,ti-ai botezat copii...de curiozitate?

Eu n-am facut oua rosii,cozonac nici atit,insa sarbatoarea Inaltarii am tinut-o,cit am putut de bine,in limitele situatiei.

Editat de

Dana, sa stii ca nici eu nu am tinut aceasta sarbatoare, dar stiam de ea. Si nu ca eu nu am tinut-o, nimeni  neam din neamul meu nu a tinut-o. Poate bunicile se duceau la biserica, dar parintii, rudele sau prietenii nu sarbatoreau nicicum inaltarea. De multe ori aflam ca a fost, deci era oricum prea tirziu sa mai fac ceva. Si sint botezata si mi=am botezat si copilul.

Important e ca stiai de ea...adica un crestin(botezat macar in ritul asta)imposibil sa nu stie de Inaltare.

Am spus ca si eu tot cum am putut am tinut-o...insa nu pot spune ca nu m-a mirat afirmatia ca a auzit acum citiva ani de ea.Ok...daca nu esti crestin,e de inteles,de asta intrebarea mea.

Lucrez în corporație și am văzut să aducă lumea ouă roșii la pachet și de Înălțarea Domnului [:)]

Și mi s-a intamplat de câteva ori bune să găsesc,  sub masca unor corporatiști preocupați de carieră uneori părand că în exces, oameni extrem de sensibili, cu credință în D-zeu și cu mare respect pentru tradiție. Bune și team-buildingurile [flo2]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...