Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Fronturi de mobila combinatii(la bucatarie)

Recommended Posts

As dori sa stiu de la voi cum se comporta fronturile lucioase(ultra lucioase la mobila de bucatarie)?

Am citit ca acum este in trend combinatia de doua culori si doua tipuri de fronturi diferite, mat cu lucios.

Mie imi plac doua ombinatii stejar San Remo + culoare nisip ultra lucios sau Stejar San Remo cu Fildes lucis (puteti vedea fronturile pe www.kuxa.ro la mobila nobilia). 

As vrea da stiu cum se comporta fronturile lucioase in timp nu raman urme? Ce sfaturi aveti?

Eu am tot vazut o gramada de modele, am cerut pareri la magazin dar bineinteles  ca toti imi spun ca suprafetele lucioase se comporta bine, nu raman urme, etc, dar ei au interesul sa ma convinga, sa cumpar.

Multumesc.

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Din experienta mea: lucios-urasc urmele care se vad, normal ca raman urme :) dar arata bine cand e curatat

Mat-se curata usor dar , probabil si pt ca nu arata urme nu m-am inghesuit eu sa frec mereu. .... cocluzia e ca nu se curata in profunzime, dupa parerea mea matul are porii mai mari si in timp, 2 ani in cazul meu, se fac niște depuneri in porii aia, si cu cat freci, cu atat maresti suprafata de posibile depuneri....

Asa mi s-a spus si mie la magazin ca urmele se sterg usor, iar pe culori deschise( crem sau culoarea nisipului cum vreau eu) nu se vad urmele urat, deci au o intretinere usoara. Acum trebuie sa vad in ce zone sa aleg sa fie fronturile lucioase.

Mi se par elegante fronturile astea lucioase iar in combinatia cu imitatie lemn arata bine de tot. Sa vad ce hotarasc pana la urma, oricum e tare greu, fiind atatea modele...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...