Ioana_Pos Publicat Iunie 29, 2015 Raport Distribuie Publicat Iunie 29, 2015 ... Si cand ne-o fi mai rau, asa sa ne fie, ca in povestile/ pozele de mai jos! Dragi pinguini, dati cu poze si recomandari de locuri frumoase, testate si aprobate pe ghetar. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 30, 2015 Raport Distribuie Postat Iunie 30, 2015 (editat) Da' voi nu vreti sa va amestecati cu plebea sau cum? Retete separate,calatorii separate...nu prea inteleg! Da' scuzati-mi intruziunea! [aerob] Editat de Iunie 30, 2015 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Iunie 30, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 30, 2015 Anda, ne-ai prins! [:-)))] [:-)))] [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Iunie 30, 2015 Raport Distribuie Postat Iunie 30, 2015 pana incep sa apara jurnalele de calatorie, sa zambim putin (e pamflet): http://www.timesnewroman.ro/life-death/13-sfaturi-de-calatorie-pentru-turistii-romani-care-merg-in-grecia Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat Iunie 30, 2015 Raport Distribuie Postat Iunie 30, 2015 (editat) Am inceput sa scriu :). Suedia, road trip, partea 1 Göteborg, parcul de distracții Liseberg. Vara 2015 http://salmi-ladrum.blogspot.se/2015/06/road-trip-suedia-1.html Editat de Iunie 30, 2015 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kariguld Postat Iunie 30, 2015 Raport Distribuie Postat Iunie 30, 2015 Da' voi nu vreti sa va amestecati cu plebea sau cum? Retete separate,calatorii separate...nu prea inteleg! Da' scuzati-mi intruziunea! [aerob] gresit! totul e la vedere!!! [il] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Iunie 30, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 30, 2015 Mihaela, poti sa scrii un pic despre ce scrii? Adica sa zici: concediu in Suedia: goteborg, Shmotebotg si Troteporg In felul asta avem ca niste tags, Suedia, numele oraselor, vara. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat Iunie 30, 2015 Raport Distribuie Postat Iunie 30, 2015 Credeam ca ajunge ce apare in titlu :). Nu o sa pot scrie toate localitățile, eu zic ca cine vrea sa citească despre road trip Suedia, o face, ca localitățile nu stiu daca spun multe. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Iunie 30, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 30, 2015 (editat) pai din titlu se vede: salmi-la-drum...p-suedia. [:)] Suedia e clar, dar altceva nu mai apare in link decat daca il deschizi, evident. hahahaha, intre timp ai adaugat tu si tagurile [:-)))] [:-)))] Editat de Iunie 30, 2015 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat Iunie 30, 2015 Raport Distribuie Postat Iunie 30, 2015 Da, am vazut apoi cum apare titlul [:-)))] . O sa scriu tag-urile importante. [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.