Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

UNTOLD festival la Cluj - super tare

redactor

Recommended Posts

• Administrators

dragilor,

Clujul a ajuns un oras cu adevarat European. Bravo CLujului.

Am aflat de la prietenii lui Andrei ... olandezi, englezi si cirprioti ca in aceasta vara cel mai cool place to be pentru adolescenti si tineri este CLUJUL nostru romanesc.

Asadar, am horatat sa venim si noi la UNTOLD FESTIVAL

AICI DETALII https://untoldfestival.com/ro/

COnform fiului meu: cele mai tari nume de muzica pentru tineri: Avicii, Davig GUetta, Armin van Buren, Lost Frequescies, Aron chupa si multi altii vor fi acolo ...

CINE MAI VINE ACOLO? NOI VOM FI - DE PE 29 IULIE, PE 4 AUGUST.

BRAVO CLUJULUI!!!!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Administrators

Lucrurile sunt asa de intense la Untold ca nu am apucat sa va relatam prea multe. O sa revenim cu o serie de impresii si o serie de articole mai ales ca avem multe materiale. 

Andrei, corespondent Desprecopii.com si cel mai tanar ziarist prezent la acest eveniment a fost cel mai activ la conferintele de presa. A fost felicitat de mai multe ori pentru modul impecabil in care si-a pregatit intrebarile si cum le-a sustinut in fata artistilor.

Am reusit sa vorbim cu Dimitri Vegas si Like Mike, cu Armin van Buuren, Aron Chupa, Cazzete, Lost Frequencies, ATB, Tom Odell. Cu Armin si Dimitri Vegas am reusit sa le punem intrebari specifice despre viata lor ca parinte. O sa revenim dupa festival cu articole ample pe aceasta tema.  

• Administrators

Organizare buna la festival. Au fost mici stangacii dar cred ca este imposibil sa le eviti.

Curatenie impecabila, lume foarte civilizata la Cluj (brvo Cluj, o sa revin cu un articol pe aceasta tema).

In fiecare dimineata dupa spectacol totul se spala, parcul, strazile, gunoiul este strans cu atentie.

Iata o poza cu o parte din gunoiul strans din Arena Cluj dupa ziua de ieri care a avut ca apogeu spectacolul extraordinar (lumini si sunet) al lui Armin van Buuren.

DSC_9080.JPG

ArminDinConcert1.JPG

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...