marius Postat August 2, 2015 Raport Distribuie Postat August 2, 2015 . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angela Postat August 6, 2015 Raport Distribuie Postat August 6, 2015 Dragelor, eu sunt mama de adolescent, am debutat pe acest site in urma cu 15 ani, cand s-a nascut fiul meu...Referitor la festivalul acesta Untold, eu ma bucur pentru tinerii care nu au participat...pentru ca sunt curioasa cei care au participat s-au ales cu ceva bun, au invatat ceva din aceasta experienta, imi este teama ca nu..doar asa ca este foarte mediatizat un eveniment sau altul funtioneaza spiritul de turma, cred ca noi pe tinerii nostrii suntem datori sa-i invatam si sa aleaga, este adevarat ca la adolescenta este perioada experientelor...insa cred ca trebuie facuta o selectie chiar si la aceasta varsta.Eu recomand tuturor tinerilor peste 15 ani sa participe in perioada, 4-7 septembrie 2015 tot la Cluj la "Intalnirea tinerilor ortodocsi din Europa", unde se discuta subiecte care zidesc sufletul, este o actiune la care pot participa toti tinerii indiferent de confesiune..Este bine insa sa se mearga in cadru organizat, de dorit ar fi sa se ia legatura cu biserica locala..pentru ca in fiecare oras, se aduna un grup care participa la aceasta actiune si care sunt insotiti de un preot... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat August 6, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat August 6, 2015 Dragelor, eu sunt mama de adolescent, am debutat pe acest site in urma cu 15 ani, cand s-a nascut fiul meu...Referitor la festivalul acesta Untold, eu ma bucur pentru tinerii care nu au participat...pentru ca sunt curioasa cei care au participat s-au ales cu ceva bun, au invatat ceva din aceasta experienta, imi este teama ca nu..doar asa ca este foarte mediatizat un eveniment sau altul funtioneaza spiritul de turma,De unde stii tu ca tinerii nu s-au ales cu ceva bun de la acest festival? Vorbesti in numele lor?Eu am vazut la fatza locului si am vazut ca erau fericiti - s-au ales cu prieteni, atmosfera de ne-uitat, probabil amintiri care vor dainui, s-au distrat, au ascultat muzica momentului, au dansat. Pentru tineri asta e ceva de ne-pretuit.Eu consider ca aceste lucruri sunt frumoase pentru tineri. Am vazut doar tineri extrem de civilizati la UNTOLD, tineri frumosi care au avut 'the time of their live'. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralcat Postat August 6, 2015 Raport Distribuie Postat August 6, 2015 Andrei (Desprecopii.com) impreuna cu Armin van Buuren. Ce bucurie in ochii lui Andrei. Si ce fain pare UNTOLD, vrem mai multe poze Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat August 6, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat August 6, 2015 o poza pusa de DJ TUjamo - care arata o parte din public :))) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat August 6, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat August 6, 2015 am gasit un mic filmulet pe Youtube cu un cantec Avicii - din pacate sunetul este nasol in inregistrare insa puteti vedea energia publicului si atmosfera fantastica Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat August 6, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat August 6, 2015 incerc sa imi adun gandurile sa scriu un material despre ce am vazut din spatele scenei pentru ca am avut acreditari de presa si am avut acces la niste momente senzationale - voi reveni cu alte detalii. [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat August 6, 2015 Raport Distribuie Postat August 6, 2015 Cum e posibil sa fiu atat de batrana incat sa nu ii stiu pe astia de au participat la festival? PS: am verificat, stiu totusi 6-7 din toti cei prezenti. John Newman chiar e cool Si tinerelul de Tom Odell e simpatic. Si Alexandrina si Suie Paparude. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat August 6, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat August 6, 2015 rall, chiar nu stiai de Avicii?Eu am melodia asta la favorite de cateva luni Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat August 6, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat August 6, 2015 sau de Guetta - chiar nu cred ca nu stiai :)))uite aici Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.