Ioana_Pos Publicat Iulie 6, 2015 Raport Distribuie Publicat Iulie 6, 2015 Capitol nou [flo2] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Iulie 6, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 6, 2015 Rog moderatorii sa stearga celalalt capitol identic, s-a postat din greseala de 2 ori Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Iulie 6, 2015 Raport Distribuie Postat Iulie 6, 2015 s-a sters :) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Iulie 6, 2015 Raport Distribuie Postat Iulie 6, 2015 Capitol nou, prajitura noua Nu tin minte sa mai fi mancat prajitura cu caise, dar e buna tare. Caisele se inmoaie si se transforma intr-o crema fina, dulce acrisoara (bine, dupa spusele lui taica-mio, s-au facut de o "acreala profunda" ). http://i924.photobucket.com/albums/ad89/dufyx/DSC06709_zpslvskgl65.jpg Ca sa ma ierte Kari, sa stii ca ma gandeam la tine cand o faceam [flo2] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Iulie 6, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 6, 2015 (bine, dupa spusele lui taica-mio, s-au facut de o "acreala profunda" ). [:-)))] [:-)))] [:-)))] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Iulie 6, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 6, 2015 s-a sters :)Am vazult. Multumesc [flo] [flo][flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Iulie 6, 2015 Raport Distribuie Postat Iulie 6, 2015 Eu consider ca e rusinos ca fata sa nu fii in stare macar sa pastrezi ordinea, daca nu vrei sa o faci.Si pentru un baiat e la fel de rusinos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Iulie 6, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 6, 2015 Rall, poate te-am mai intrebat, stii vreun laborator care sa imi transfere filme foto pe cd? Pe net gasesc destul oferte, dar calitatea poate sa fie < sau > si oreferam ceva sigur. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Iulie 6, 2015 Raport Distribuie Postat Iulie 6, 2015 Rall, poate te-am mai intrebat, stii vreun laborator care sa imi transfere filme foto pe cd? Pe net gasesc destul oferte, dar calitatea poate sa fie < sau > si oreferam ceva sigur.Pai si daca as sti... stiu local, adica in Galati. Nu cred ca te ajuta Daca ai timp liber, am vazut ca se poate face operatiunea si acasa:http://m.trilulilu.ro/un-mod-foarte-simplu-prin-care-poti-digitaliza-fot Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Iulie 6, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 6, 2015 Pai si daca as sti... stiu local, adica in Galati. Nu cred ca te ajuta Daca ai timp liber, am vazut ca se poate face operatiunea si acasa:http://m.trilulilu.ro/un-mod-foarte-simplu-prin-care-poti-digitaliza-fotHahaha, ce oameni inventivi. asa, pentru acasa am deja un aparat, dar e slabut. De asta preferam pe cineva care face la modul profi. Ai totusi un contact ptr cei din Galati? Filmele sunt destul de vechi, 1998 cam, si cu cat le las mai mult cu atat se vor deteriora mai tare. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts