ralcat Postat August 24, 2015 Raport Distribuie Postat August 24, 2015 (Eu totusi nu i-as fi dat de inteles prietenei tale ca "am vazut chiar tot" -mai ales partea cu ne-rasul, si asa sa stie ca era vedeta pe internet cand a nascut era indeajuns si prea mult)Stii ce m-a socat in acel context?Ca am fost singura care a facut-o sa realizeze ce vedeta ajunsese in contextul in care abundau comentariile la poze si filmare. Comentarii dragute, care se refereau doar la bebe, dar care aratau clar ca pozele au fost vazute. Atata m-a dus diplomatia si socul, ca eu una i-as fi zis sa-l ia pe barba-su sa-i faca si lui poza ... ca doar a fost implicat in procedura copilul mai pe la inceput ... dar mi-a fost jena totusi.Cert e ca daca al meu ar fi facut ceva de genul asta ... la mine era proba de bataie cu facaletu si divort rapid. Si batut si divortat si cu pensie de platit. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat August 24, 2015 Raport Distribuie Postat August 24, 2015 Eu incerc sa imi maginez ce fatza a facut ralcat cand a vezut 'splendoarea' prietenei. [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralcat Postat August 24, 2015 Raport Distribuie Postat August 24, 2015 Nu vrei sa stii ... si mai eram si la munca [fri] daaaahhhhhhh Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat August 25, 2015 Raport Distribuie Postat August 25, 2015 Nu este de ras partea cu cameramanul. tocmai am vazut pe site-ul unei maternitati private din Romania: "Exista 2 pachete de servicii:1. Filmarea pe toata sederea in clinica (adica filmarea incepe de cand intrati pe usa clinicii - pregatiri inaintea nasterii - nasterea - dupa nastere in camera cu bebelu, cu tati care e in al 9-lea cer familia ,inclusiv externarea dvs. cand iesiti pe usa clinicii cu bebele) 400 roni.2. Filmarea nasterii ( adica filmarea incepe cu pregatirile dinaintea nasterii - nasterea - dupa nastere in camera cu bebe) 200 roni." Chiar nu inteleg! Pachetul 1 este un fel de Reality TV! :) Aoleu!Ce-am pierdut din necunoastere...Eu puneam filmul pe FB, audienta e mai mare... Auzi tu...sa pui p... nevestei pe picasa... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat August 25, 2015 Raport Distribuie Postat August 25, 2015 Aoleu!Ce-am pierdut din necunoastere...Eu puneam filmul pe FB, audienta e mai mare... Auzi tu...sa pui p... nevestei pe picasa... De bunavoie si nesilit de nimeni! [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat August 25, 2015 Raport Distribuie Postat August 25, 2015 Chiar asa! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat August 26, 2015 Raport Distribuie Postat August 26, 2015 Rufus, nu e timpul pierdut! Tineri sunteti! [il] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat August 26, 2015 Raport Distribuie Postat August 26, 2015 Acum nu.Poate cand om imbatrani si m-oi tampi. [fri] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.