Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Filmarea nasterii - ce parere aveti?

Recommended Posts

(Eu totusi nu i-as fi dat de inteles prietenei tale ca "am vazut chiar tot" -mai ales partea cu ne-rasul, si asa sa stie ca era vedeta pe internet cand a nascut era indeajuns si prea mult)

Stii ce m-a socat in acel context?

Ca am fost singura care a facut-o sa realizeze ce vedeta ajunsese in contextul in care abundau comentariile la poze si filmare. Comentarii dragute, care se refereau doar la bebe, dar care aratau clar ca pozele au fost vazute. Atata m-a dus diplomatia si socul, ca eu una i-as fi zis sa-l ia pe barba-su sa-i faca si lui poza ... ca doar a fost implicat in procedura copilul mai pe la inceput ... dar mi-a fost jena totusi.

Cert e ca daca al meu ar fi facut ceva de genul asta ... la mine era proba de bataie cu facaletu si divort rapid. Si batut si divortat si cu pensie de platit.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Nu este de ras partea cu cameramanul. tocmai am vazut pe site-ul unei maternitati private din Romania:

"Exista 2 pachete de servicii:

1. Filmarea pe toata sederea in clinica (adica filmarea incepe de cand intrati pe usa clinicii - pregatiri inaintea nasterii - nasterea - dupa nastere in camera cu bebelu, cu tati care e in al 9-lea cer familia ,inclusiv externarea dvs. cand iesiti pe usa clinicii cu bebele) 400 roni.

2. Filmarea nasterii ( adica filmarea incepe cu pregatirile dinaintea nasterii - nasterea - dupa nastere in camera cu bebe) 200 roni."

Chiar nu inteleg! Pachetul 1 este un fel de Reality TV! :)

Aoleu!

Ce-am pierdut din necunoastere...

Eu puneam filmul pe FB, audienta e mai mare... [:D]

Auzi tu...sa pui p... nevestei pe picasa... [popa]

Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...