Ioana_Pos Postat Octombrie 17, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 17, 2015 Daniela, da. Sper sa ii placa, ca noua ne place :))) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Octombrie 17, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 17, 2015 Rufus, ai luat argintul la Olimpiada Reputatiilor ;). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielag Postat Octombrie 17, 2015 Raport Distribuie Postat Octombrie 17, 2015 (editat) Ioana, mai aveți cca 5 ani și poate o să vrea și Julica la sleep-over :). Atunci să vă văd :).Edit: o să fiți ca Michelle și soțul când a fost Will la sleep-over, li se părea casa pustie și ciudată :). Editat de Octombrie 17, 2015 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Octombrie 17, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 17, 2015 Se poate, desi noi am mai stat fara P inainte sa vina bebica si ne-a placut ;)) Bad, bad parents! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ella73 Postat Octombrie 17, 2015 Raport Distribuie Postat Octombrie 17, 2015 Viv [:-)))] asa si Marcia la epilat, isi tragea maieul....dar ca sa nu o vada mama..ca de Doina nu ii era jena.... Ioana, eu ieri cu buca, elvetianul azi cu capul ai mei cu tuica si alarma si ieri si azi [:-)))] sper sa nu vina randul Marciei maine [zirea] Eu nu am probleme cu medicii barbati...cu acelasi ginecolog am si nascut...am devenit virgina dupa nastere...al meu se minuna cum de-a iesit Marcia pe-acolo de Marcia nu mai zic, a spus ca e un lucru tare scarbos...ea e pudica din fire, eu mai patrulez dezbracata, ma pune imediat sa ma imbrac... Silvi, maine sper sa fie o zi mai buna [flo2] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ella73 Postat Octombrie 17, 2015 Raport Distribuie Postat Octombrie 17, 2015 Ioana, deci sunteti mai mult sau mai putin home alone Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aminna Postat Octombrie 17, 2015 Raport Distribuie Postat Octombrie 17, 2015 Acum e randul meu la invidie. Sper ca e clar catre cine e indreptata. Cheesecake, ai? Si tii mortis sa rasucesti de fiecare data cutitu-n rana... Cat despre ginecologi barbati, n-am avut parte, dar asta doar intamplator, nu pentru ca i-am ocolit. Insa cand am avut o suspiciune de cancer de col, diagnosticata de ginecoloaga (si, din fericire, fara urmari dupa conizatie, asta insemnand indepartarea portiunii respective din colul uterin), m-am dus ata la seful meu, care era seful sectiei de radioterapie, si i-am zis ca vreau sa vina cu mine la cabinetul de gineco si sa-si dea si el cu parerea la fata locului, ca altfel nu-s io linistita. Saracu', a fost usor jenat in primul moment, da' stia destula psihologie si psiho-oncologie ca sa inteleaga ca nu te pui cu nebuna (si eu recunosc ca in saptamanile alea reactiile mele n-au fost deloc firesti, realizam asta si atunci intr-o oarecare masura, da' nu ma puteam impotrivi ideilor care mi se nazareau; asta cu sefu' care sa ma studieze atent in pozitie ginecologica macar avea o baza reala; aia in care hotaram ca daca evolueaza in cancer de col o sa imi prinda rinichiul stang si mor prin insuficienta renala, nu ). Asa ca mi-a studiat-o la cerere, ca sa zic asa, periodic, timp de vreo 2 ani, pana ne-am convins ca nu mai e niciun pericol. La controalele ulterioare m-am multumit cu ginecoloage. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielag Postat Octombrie 17, 2015 Raport Distribuie Postat Octombrie 17, 2015 Mianna, mâine plec din Cluj cu trenul, pot să iau la pachet și să las pachetul pe drum, că înțeleg că ești la mama ta :). Referitor la medic ginecolog bărbat, tot întâmplător am ajuns și eu la unul, dar era foarte în vârstă și nu mi-am făcut probleme, nu știu cum ar fi fost dacă ar fi fost mai tinerel :). Știu că la un moment dat am fost în spital pentru o eco abdominală și mi-a făcut un medic înainte de eco o examinare clinică (mi-a palpat tot abdomenul). Și era un tinerel cu ochi frumoși și o mână ușoară... ah... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Octombrie 17, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 17, 2015 Am facut capitol nou http://comunitate.desprecopii.com/forums/topic/153116-gogonate-murate-si-pinguini-iuti/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts