Administrators Anda08 Publicat Octombrie 7, 2015 Administrators Raport Distribuie Publicat Octombrie 7, 2015 Inca imi aduc aminte cat de mult cautam pe net retete pentru inceputul diversificarii... a fost si greu fiindca nu a vrut sa pape (si acum are perioade) dar si interesant. Pentru orice mamica este dificil la inceput... ce sa ii dau, ce sa ii combin, ce are si nu are voie... Asa incat, haideti sa adunam aici retetele micutilor nostri diversificati [biz] Un locusor in care fiecare mamicuta poate intra sa se inspire sau chiar sa lase reteta care a preparat-o astazi! Asteptam cu mare drag si interes retetele si combinatiile voastre de papica! >AICI Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi8 Postat Octombrie 22, 2015 Raport Distribuie Postat Octombrie 22, 2015 Foarte util si interesant. Fetita mea cea mare e deja mare, dar inca imi amintesc de perioada diversificarii, iar fetita cea mica e inca in burtica, si o perioada va manca doar laptic, dar tot imi place ideea acestui grup. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Anda08 Postat Octombrie 22, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Octombrie 22, 2015 sper sa fie util pentru viitoarele proaspete mamicute :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.