Administrators redactor Publicat Octombrie 8, 2015 Administrators Raport Distribuie Publicat Octombrie 8, 2015 Nume de copii pentru copilasii nascuti toamnaCopii nascuti toamna sunt mai buni la sport se pare. Iata o selectie speciala de nume de copii pentru bebelusii nascuti toamna. Citeste aici sugestiile noastre ... http://www.desprecopii.com/Images/SitePages/nume-de-copii-toamna-22.jpg Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mik Postat Octombrie 8, 2015 Raport Distribuie Postat Octombrie 8, 2015 Cind eram in clasa a 3-a sau a 4-a unei colege i-a adus barza o surioara le vreme de toamna si i-au pus numele Roua. Mi s-a parut si mi se pare si acum un nume foarte frumos. Mai e unul care mi se pare de toamna si e fain : Paraschiva (pe mama o cheama asa si e nescuta pe 1 octombrie). Si da, mama era sportiva in tineretile ei, calarea foarte bine. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Octombrie 8, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Octombrie 8, 2015 faine sugestii - le voi adauga :)) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Octombrie 8, 2015 Raport Distribuie Postat Octombrie 8, 2015 Am gasit o greseala in articol, la baieti titlul este "Nume de baieti nascuti vara". Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ellej Postat Octombrie 13, 2015 Raport Distribuie Postat Octombrie 13, 2015 Andrei - este poate cel mai puternic nume al toamnei - pentru ca este un nume pur romanesc, de mare putere si semnificatie - Sf apostol Andrei era român...? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCat4evR Postat Octombrie 13, 2015 Raport Distribuie Postat Octombrie 13, 2015 La fel si Victor / Victoria, sfant sarbatorit pe 11 noiembrie. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andaghe Postat Octombrie 13, 2015 Raport Distribuie Postat Octombrie 13, 2015 Andrei - este poate cel mai puternic nume al toamnei - pentru ca este un nume pur romanesc, de mare putere si semnificatie - Sf apostol Andrei era român...? Nu, dar eu am inteles ca a predicat/crestinat si prin zona noastra Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ellej Postat Octombrie 14, 2015 Raport Distribuie Postat Octombrie 14, 2015 Nu, dar eu am inteles ca a predicat/crestinat si prin zona noastraDe acord, da nu e nicicum nume pur românesc. Cred ca e grecesc la baza. Nume românesti sunt Razvan, Rares, Codrut, Barbu, Radu... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.