Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Iulie 2016 (Stelute de Iulie 2016)

Recommended Posts

• Răspunsuri 617
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Buna, mamici! Azi merg la medic si sper sa aud in sfarsit inimioara si sa vad mai mult decat saculetul pe care l-am vazut la 5w...sper sa revin cu vesti bune!Daca totul e ok sunt o graviduta norocoasa fara greturi ci doar cu dureri de sani.Foarte rar am senzatie vaga de greata dar asta depinde de ce mananc.

Distribuie pe alte site-uri

Buna burtici! Vin si eu in clubul vostru :) am 5 saptamani fix azi, ieri am fost la prima ecografie si am vazut saculetul si vezicula vitelina. De-acum la 7 saptamani mai merg.... Am ceva emotii ca e a patra sarcina, am mai avut una de 6 sapt si una de 31 sapt pe care nu le-am dus la capat si a treia oara a fost cu noroc si am un baietel de 1 an si 8 luni si acum ar trebui sa vina bebe 2. Ce sa mai zic..iau anticoagulant ca am trombofilie si sper sa fie bine si de data asta. Am DPN pe 30 Iulie.

Sarcina usoara!! Sa auzim de bine!

Buna fetelor! Felicitari fetelor noi...:) @artistamama suntem f apropiate eu astazi am 5w si 1 zi..ma simt f bine nu am deloc greturi. Doar intr-o seara am avut crampe dar a fost ok....cica se mareste uterul! @elena26 cred ca esti cea mai mare burtica!Felicitari!

Mamicilor....ne-a dat Dumnezeu o minune...pt mine una este o adevarata minune....ultimul CM l-am avut la 78 zile, ovare micropolichistice si ciclu fff nergulat si ciclul a fost indus pana la urma de dufhaston. Incercam de un an si era aproape imposibil fara stimulare ovariana insa nu am apucat sa iau nicio luna tratament...si am ramas gravida!! Sa fim toate sanatoase cu bebelusi sanatosi!

Buna fetelor! Felicitari fetelor noi...:) @artistamama suntem f apropiate eu astazi am 5w si 1 zi..ma simt f bine nu am deloc greturi. Doar intr-o seara am avut crampe dar a fost ok....cica se mareste uterul! @elena26 cred ca esti cea mai mare burtica!Felicitari! Mamicilor....ne-a dat Dumnezeu o minune...pt mine una este o adevarata minune....ultimul CM l-am avut la 78 zile, ovare micropolichistice si ciclu fff nergulat si ciclul a fost indus pana la urma de dufhaston. Incercam de un an si era aproape imposibil fara stimulare ovariana insa nu am apucat sa iau nicio luna tratament...si am ramas gravida!! Sa fim toate sanatoase cu bebelusi sanatosi!
Si eu incerc din ianuarie sa am primul bebe...am avut aceleasi probleme cu ovarele micropolichistice(aprilie) si bineinteles ciclu neregulat.In oct s-a petrecut minunea...cum am mai spus la prima eco nu s-a vazut nimik ba mai mult o doctoritza inconstienta mi-a zis ca e posibil sa fie extrauterina, ca a vazut ea ceva pe trompa si ca pana atunci trebuia sa se vada...putea sa imi zica ca e prea devreme si sa revin.si uite asa am stat cu stres o sapt pana am mers la alt doctor si chiar am incercat sa ma obisnuiesc cu ideea ca va trebui sa o iau de la capat. Editat de

Elena, probabil ai ovulat cu cateva zile mai tarziu,daca atunci cand "trebuia sa se vada" dupa spusele doctoritei nu s-a vazut. De asta e si putin mai mica sarcina decat calculele dupa UM. Ai si ciclu neregulat. 

Asa si pe mine m-a speriat o doctorita cu extrauterina si azi implineste 1 an si 8 luni baietelu meu :)) clar era plasat unde trebuie.

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...