Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Iulie 2016 (Stelute de Iulie 2016)

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Răspunsuri 617
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

• 2 weeks later...

Buna burtici fericite!

Va intereseaza suplimente de fier?

Eu am nascut acum o luna si nu mai am nevoie de ele

Am tot'hema 15 fiole pret 8 lei, altrifer 28 pastile pret 13 lei, maltofer 30 pastile pret 7 lei, ogestan 30 pastile pret 13 lei toate cu valabilitate 2017, predare personala in bucuresti sau prin posta cu 5 lei transportul si plata in cont bancar.

Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...
Buna mamici! Cand pregatiti bagajul de nastere? Sunt la al 2 lea copil, dar am senzatia ca acesta se grabeste. Bb1 la termen are 2 ani si 10 luni, bb2 DPN 20 iulie. Este foarte activ.. Nu ma deranjeaza prea tare.. Doar ca obosesc mult mai repede si.l simt foarte des ca se impinge jos ... Ambii copii baieti. Dar sarcini f.f. diferite.

Buna mamici! Cand pregatiti bagajul de nastere? Sunt la al 2 lea copil, dar am senzatia ca acesta se grabeste. Bb1 la termen are 2 ani si 10 luni, bb2 DPN 20 iulie. Este foarte activ.. Nu ma deranjeaza prea tare.. Doar ca obosesc mult mai repede si.l simt foarte des ca se impinge jos ... Ambii copii baieti. Dar sarcini f.f. diferite.

Buna! :) Eu o sa ma apuc de el in luna mai, pentru ca in iunie deja sa il am pregatit. Saptamana viitoare ne mutam in apartamentul mai mare si atunci incep sa aranjez tot! Si pitica mea se impinge in jos, da picioare.. sunt energici... 

Noi suntem mai active pe facebook. Daca vrei sa intrii acolo, te rog spune-mi sa iti dau add. 

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...