Qarina Postat Mai 3, 2017 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2017 :)))) :)))hai mapai doar nu lucrezi cu sotul sa poti sa te vezi in pauza e pranz :)))In fr ai pauza 1-2 ore si iti garantez ca nu ai timp de sex :)))) 2 ore pauza de pranz? voi cand ajungeti acasa? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Mai 3, 2017 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2017 (editat) Eu am inteles ca in Suedia este un proiect care prevede o ora sau doua libere la pranz , un fel de pauza pentru sex , in care angajatii sa-si petreaca timpul cu partenera/sotul.si eu am auzit de asta...e chiar pe bune? dar orele de pauza din alte tari sunt platite? aici nu accepta nimeni sa stea in pauza 2 ore (neplatite) ...nici macar pt asta...si sa stea apoi 2 ore mai mult la servici...cum ar fi 2 ore pauza + 1-2 ore pe drum+ 8 ore de munca...cand mai ai timp de restu?! Editat de Mai 3, 2017 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Mai 3, 2017 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2017 eu acum lucrez 4 zile pe sapt cate 3 ore + 30 min drumul...si deja programul asta imi da multe planuri peste cap.cand lucram de acasa...chair daca lucram si 5 ore pe zi ...puteam sa lucrez cind vreau, era altfel. nu ma vad sa lucrez 8 ore, si sa am familie, copil... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianda Postat Mai 3, 2017 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2017 Nu e subiect de cancan.Ei o vad ca pe o masura de crestere a natalitatii si wellbeing.Daca-i pauza pentru sex, e perceputa ca sarcina de servici. [:-)))] [:-)))] [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Postat Mai 4, 2017 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2017 Pauza de pranz e obligatorie si noi avem 45 de minute pe hartie, ca in realitate nu exista. Dar nu avem voie sa ne stergem pauza pt ca nu e permis sa lucrezi 8 ore la rand. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Mai 4, 2017 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2017 Pauza de pranz e intre 40min si 2 ore. Depinde f mult de acordurile din intreprindere. In afara pauzei trebuie sa lucrezi 7-8 ore, in functie de contract.La mine la firma poti sa iti iei pana la 3h pauza de pranz (cred ca s-au gandit sa creasca natalitatea, nush). Eu imi iau o ora in teorie :). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Mai 4, 2017 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2017 Pai 3 ore + 8 ore = 11 ore de stat la servici? Asta fara drum, care iti poate luat 30 de minute -1 ora each way. Si la noi e lege (probabil e lege europeana) ca nu poti lucra mai mult de 5 ore fara pauza. Trebuie sa iei macar 30 de minute pauza. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Mai 4, 2017 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2017 Letitia, daca ai ceva de facut la pranz, o programare la medic sau mai stiu eu, e f fain. Acum de ex eu nu badgez, asa ca nu stau 11 ore daca nu e nevoie. In schimb daca e nevoie nu imi iau nicio pauza de pranz :). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Mai 4, 2017 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2017 La noi poti merge la medic in orele de servici. E bine daca programul e flexibil si nu esti obligat sa le iei pe toate 3 + orele de munca. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mik Postat Mai 4, 2017 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2017 :)))) :)))hai mapai doar nu lucrezi cu sotul sa poti sa te vezi in pauza e pranz :)))In fr ai pauza 1-2 ore si iti garantez ca nu ai timp de sex :)))) Ei si tu. E pauza de sex, nu e pauza de sex cu sotul. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.