Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Baie cu sare de Epsom - a incercat careva?

Recommended Posts

• 2 years later...
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Nu numai ca am incercat,dar m-am si obisnuit cu ea.

Nu trec doua 10 zile,sa nu ma imbaiez de-a totul,desi dependenta costa!

Sa recunoastem,ca e nevoie de ceva bani pentru o baie ,insa mai si trisez cateodata,pun 2 kg.si de sare grunjoaza si esenta falsa de lavanda,caci cea bio,naturala e prea scumpa pentru imbaiat!

De ce m-am obisnuit cu aceasta baie?! pentru ca ma relaxeaza,si dupa,ea,dorm dusa pana dimineata,ceea ce pentru mine e un miracol,mai ales in sezonul primavara -vara,cand ma trezesc in jur de 3-4 noaptea,recunosc ,totusi,ca ma culc inainte de 10,si chiar 9 ,ca oricum dupa aceea ora nu e nimic,util de facut .

In afara de dormit,imi catifeleza pielea si ma simt detoxifiata,stiti voi,senzatia aia,pe care o avem dupa un scrub corporal sau un tratament facial la cosmeticiana.

Se poate sa va detoxifiati,si prin,imersia talpilor,intr-un lighean cu apa,10-15 minute pentru fel de fel de dureri musculare,arteriale,si pentru o aroma deosebita puneti si un ulei esential.Normal,apa se poate pastra si reincalzi,de vreo-doua trei ori.

Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...