lipici27 Publicat Ianuarie 14, 2016 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 14, 2016 Buna seara. Ma duc la un botez in curand si nu stiu cu ce sa ma prezint, mai ales ca as vrea sa fac impresie buna - sunt prietenii noului meu iubit. :p O sa iau o jucarie - am vazut o testoasa de plus foarte draguta. Sa duc si flori? Ma gandeam la ceva discret - asa ceva, de exemplu: https://www.florarie.net/aranjament-trandafiri-frezii . Voi ce ziceti? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Ianuarie 14, 2016 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2016 Bine ai venit pe "desprecopii" in primul rand! In al doilea rand,mamei ii vei duce florile,preferabil de sezon.Pruncului i se dau cadouri gen bijuterii micute,hainute sau jucarii.Daca alegi hainute mai bine sa fie mai maricele(nu exagerat) decat prea mici. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Ianuarie 14, 2016 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2016 Dea78, a spus deja ce duce, o testoasa! Cum sa duca bijuterii? Lipici, eu as duce testoasea ssi flori si e suficient. La toata urma tu nu esti nasa. Foarte frumoase florile alea. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Ianuarie 14, 2016 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2016 A spus ca o sa ia,nu ca a luato Leti:))) Si la categoria bijuterii se dau bratarele,cercelusi,lantisoare,pandantive aur,argint...depinde de cat de apropiati sunt.La noi nu duce nimeni haine,doar nasii...dar cate bordeie,atatea obicee. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavi02 Postat Ianuarie 14, 2016 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2016 Eu cred ca e reclama mascata la floraria online. [batcap] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana Postat Ianuarie 14, 2016 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2016 Acelasi gand si eu: reclama la florarie. Vrem un link si pentru testoasa! PS. Eu chiar am deschis pagina florariei, preturile mi se par cam mari - si m-am uitat numai la categoria buget mediu! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Ianuarie 14, 2016 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2016 Eu cred ca e reclama mascata la floraria online. [batcap]Good point! Cum de nu m-am gindit? Dea, mi se pare un obicei tiganesc asta cu bijuteriile. Hai, daca este vorba de nasi, mai treaca, mearga, dar sint doar prieteni. Ma rog, asta daca credem ca e adevarat, dar sincer si eu cred ca e reclama. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mik Postat Ianuarie 14, 2016 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2016 Nu mi se pare publicitate, insa buchetul pus mi se pare ceva pompos, numai bun de dus soacrei cind te invita prima data la ea. 5 fire frumoase de trandafiri sunt OK pentru mamica si jucaria de plush pentru bebe mic. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.