Administrators redactor Publicat Ianuarie 29, 2016 Administrators Raport Distribuie Publicat Ianuarie 29, 2016 Anul acesta, numele retro sunt la moda. Si stiu ca toti avem in familie niste nume (prenume) foarte frumoase ... pe care merita sa ne re-amintim. Pot da inspiratie unei mamici de 2016 in alegerea numelui.... Deci, haideti sa ne amintim: ce prenume aveau bunicile voastre? Pe ale mele le chema: Ioana si Ileana. [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Ianuarie 29, 2016 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2016 Elena si Despina Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Ianuarie 29, 2016 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2016 Pe bunicile mele le chema Victoria si Nastasia (probabil o trasncriere eronata de la Anastasia). Pe o sora a bunicii din partea mamei o chema Dumitrana. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alimara Postat Ianuarie 29, 2016 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2016 Sofia si Aurora Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Ianuarie 29, 2016 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2016 Maria si Maria [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Ianuarie 29, 2016 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2016 Bunica Elena a avut 4 surori: Ioana, Virginia, Georgeta, Florica. Bunica Despina o sora: Catinca Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Anda08 Postat Ianuarie 29, 2016 Administrators Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2016 Maria si Eufrozina :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Ianuarie 29, 2016 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2016 Irina si Margareta Ce dor imi e de ele ... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mik Postat Ianuarie 29, 2016 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2016 Ileana si Ecaterina. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eumada Postat Ianuarie 29, 2016 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2016 Victoria si Ileana.Nu am fost legata de ele deloc,au murit una când aveam 6 ani si una inainte de nunta mea...dar nu am fost legata de ele. Insa stiu ca si-au iubit mult copiii... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.