szivarvany Publicat Februarie 19, 2016 Raport Distribuie Publicat Februarie 19, 2016 Stiu ca multe fete tin acele doua zile pe saptamana in care mananca pana in 500 de calorii. As fi interesata sa aflu ce anume mancati voi sa va incadrati. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
selina-d Postat Februarie 19, 2016 Raport Distribuie Postat Februarie 19, 2016 nu ma pricep foarte bine la numarat calorii si nici nu fac o mare obsesie din asta. Eu cand mai trebuie sa apas frana mai mananc salate sau asa direct legume crude (gulii, ardei de ex.), legume la cuptor, sau absolut preferata mea supa crema de legume. Nu am foarte mult timp la dispozitie pentru gatit asa ca mai folosesc si legume congelate. De ex. la ultima supa am folosit o punga mare de conopida, brocoli si morcovi, am mai pus 2 cartofi mici sa fie mai cremoasa si gata. Toate fierte in apa cu sare si ceva condimente, fara grasime, la sfarsit facute crema cu mixerul vertical. Mie imi tine foarte bine de foame si nu cred ca are foarte multe calorii. Pentru atacuri de pofta de dulce la mine functioneaza cu succes guma de mestecat fara zahar. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Februarie 19, 2016 Raport Distribuie Postat Februarie 19, 2016 (editat) http://cesamancam.ro/valori_nutritive_fructe.htmlhttp://cesamancam.ro/valoare_nutritiva_legume.html Daca vrei Curcubico iti atasez 2fisiere cu cate calorii contin anumite fructe si legume si-ti poti face socoata singura(ma gandesc ca merge atasarea lor).Ma faci atenta daca doresti. Editat de Februarie 21, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Februarie 19, 2016 Administrators Raport Distribuie Postat Februarie 19, 2016 uite niste idei:- un mar: 72 calorii- un cappucino: 100 calorii- o banana: 100 calorii Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Februarie 19, 2016 Administrators Raport Distribuie Postat Februarie 19, 2016 iata si o lista cu 200 de calorii Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Februarie 19, 2016 Administrators Raport Distribuie Postat Februarie 19, 2016 iata si niste calorii la alimente uzuale Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Postat Februarie 19, 2016 Raport Distribuie Postat Februarie 19, 2016 Iaurt degresat, branza degresata, salate, omleta din albusuri, ton la conserva. De preferat ceva cu proteine, carbohidrati buni, grasimi bune. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Februarie 19, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 19, 2016 http://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_images/master/attachicon.gifcesamancam.ro-Valori nutritive fructe.pdfhttp://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_images/master/attachicon.gifcesamancam.ro-Valorile nutritive ale legumelor.pdf Daca vrei Curcubico iti atasez 2fisiere cu cate calorii contin anumite fructe si legume si-ti poti face socoata singura(ma gandesc ca merge atasarea lor).Ma faci atenta daca doresti.Deosebit de utile, multumesc. [il] Merci tuturor [flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Februarie 19, 2016 Raport Distribuie Postat Februarie 19, 2016 (editat) Eu mi le salvasem pt partea de vitamine,abia dupa ce ai postat subiectul m-am uitat si am vazut ca da si caloriile/100gr. Sa-ti fie de folos Curcubico! Editat de Februarie 21, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianda Postat Februarie 19, 2016 Raport Distribuie Postat Februarie 19, 2016 Doua gogosi! [:-)))] [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.