Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Asteptam primavara pe ghetar

Recommended Posts

• Răspunsuri 942
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Nu reusesc sa postez de pe mobil cu alineate, totul iese o insiruire de fraze si propozitii :(( parca enterul nici nu exista

Casuta care se deschide e de raspuns rapid. Deasupra ei este butonul "Raspuns" - daca-l folosesti pe ala ai si alineate, si emoticoane (teoria ca teoria, da' practica ne omoara, io stiu sa dau sfaturi, da' ma pomenesc scriind tot in "raspuns rapid").

Distribuie pe alte site-uri

ziua buna

multumesc inca o data de urari tuturor.  [flo2]

Ioana, sper ca sunteti mai bine, desi am citit ca dl B are nevoie de dentist. 

mianna, atata energie citesc la tine..... cum mai toata ziua in club?  [il]

mada, are dreptate viviana, comportamentulEvei face parte din normalitate. cum spuneam ieri, ce te-ai face daca ar fi prea cuminte?  [il] dar asa suntem noi parintii, cand copii sunt mici ne ingrijoram si credem ca cine stie ce se intampla.... apoi  ei mai cresc si invata sa gestioneze singuri lucrurile cu care vin in contact. si uitate la noi cei mari, ca avem zile si zile, fara chef, nu ne place cate ceva, ne enerveaza cei din jur.... avantajul nostru ca nu punem bot in vazul lumii, gestionam onorabil situatiile. nu intotdeauna, cel putin in dreptul meu vorbesc acuma.... 

nu mai devreme de astazi dimineata cand am ajuns la servici le-am spus la colegi ca am o stare ..... si daca ma calca careva pe coada, il halesc cu tot cu fulgi.  [fri]

desigur ca toata lumea se tavalea de ras..... [bib]

e o vreme ploioasa si zapadoasa, numai buna de stat in pat si vizionat filme. 

Te imbraci tot cu rochita de berarie? Aia care iti sta atat de bine si in care arati ca o vrabiuta colibri...

Imi fac curaj sa ma duc imbracata cu ea intr-o seara de folk  - da' intr-una care merita efortul, ca nici Baniciu, nici Vintila nu-mi provoaca fluturasi. Da' poate o iau intr-o seara de marti (na, am ratat martea asta, sa-mi fi admirat Nicu Covaci picioarele  [:-)))] )

Eu m-am apucat de citit cartea pe care mi-a facut-o Mianna cadou.  "Vaduva pentru un an".

Silvi e plecata la meditatii.

Suspi a venit sa o astepte si i-am dat si lui o carte. Nu am chef de conversatie. Si de altfel i-am spus sa mearga dupa ea si sa se plimbe la aer curat.

Sper ca Ioana sa fi rezolvat cu abcesul Balaurului.

E o dupa amiaza linistita, linistita cu mult timp liber in fata, timp pe care sper sa-l transform in ceva de calitate.

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...