Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Uter retrovers, nu se vede embrionul la eco

Recommended Posts

Dragi mamici..O sa va povestesc putin despre sarcina mea.Poate cineva s-a confruntat cu aceeasi problema si ma poate sfatui.. Sunt in saptamana 7 de sarcina (ultimul CM pe 28 dec si dureaza 35 zile). Prima vizita la gineco am avut-o la 5 saptamani de sarcina, cand s-a vazut doar sacul gestational. Doamna doctor mi-a spus ca este posibil ca sarcina sa fie prea mica si din acest motiv nu se vede embrionul..Asa ca am fost reprogramata la un nou control peste o saptamana. La urmatorul control (sarcina avea 6 sapt si 3 zile), aceeasi poveste..nu se vedea embrionul..Mi-a spus ca am uter retrovers si este posibil ca din acest motiv sa nu se vada..in schimb, era un punctulet care tot licarea si a zis ca este posibil sa fie inimioara...O sa mai am o vizita peste 3 sapt.. In rest..eu am simtome de sarcina: greturi, ameteli, sanii sunt tari, ma dor si s-au marit..etc 

Off..nici nu ma pot bucura de bebe, pt ca nu stiu daca este sau nu..:(

•  
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Si eu iti recomand sa mergi la un alt dr cu un aparat mai performant. La varsta asta ar trebui sa se vada activitatea cardiaca, beta deja nu mai este relevant. Eu in afara de Medlife nu prea am mai facut eco in alta parte in ultimii ani, asa ca stiu ca au aparate bune. Poti incerca la clinica din Grivita, dr Stan.

Distribuie pe alte site-uri

• 2 months later...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...