Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Maine, 31 martie, reducere 20% la Wizzair, pentru membri. In functie de cand si cati zburati, merita facut un calcul daca nu cumva iesiti mai ieftin platind taxa de membru car se va scadea din reducerile cumulate la respectivul zbor. Reducerea de 20% se aplica pentru orice data si orice destinatie, conditia este sa platiti maine biletul.

Distribuie pe alte site-uri

M-au omorat.In mai facem o surpriza unei prietene ce schimba prefixul si ne imbarcam cu mic si mare,(vre-o 10 persoane) sa ii cantam La multi ani!Am jonglat cu data respectiva(pana am obtinut datele tuturor)si cand intram pe site ba erau 20 euro,ba 35,ba 49 acelasi zbor,Am pus embargo tuturor din gasca sa acceseze acea data o saptamana si surpriza,revenisera la scoruri mai decente!Si m-a ajuns mai ieftin sa plec cu Wizz si sa ma intorc cu Blue!

Habar n-am care e algoritmul lor,insa cred ca are legatura si cu cate simulari au loc pentru fiecare zbor!

Nina, nu numai asta, dar folosesc cookies de pe comp/ mobil si iti pot da un pret mai mare, respectiv nu iti afiseaza daca s-a ieftinit (nu vorbesc de cand au reducere, ci in general cand cauti dinainte o destinatie). Eu m-am invatat si ptr zborul pe care l-am rezervat azi am folosit mai multe 'aparate' ca sa caut de acum ceva timp (teLefon, comp, tableta). Asta, plus sters cookies, plus accesat o zi cu 2-3 mai inaintea celei care  te intereseaza si apoi dat pe optiunea ,week view' sau ceva similar sa vad preturile ptr ziua care ma intereseaza.

Mai e ceva, ce am observat la Wizz cel putin, nu stiu daca si altii fac la fel. Daca ei au 2 locuri la pretul cel mai mic, iar tu vrei 5 bilete, nu o sa iti dea cele 2 locuri la pretul minim + restul de 3 la pretul mai mare, ci pe toate 5 la pretul mare. De asta o cautare dupa 1 loc iti da un pret si dupa multe locuri, alt pret.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Astazi, 3 mai, reducere 20% la Wizzair, pentru membri. In functie de cand si cati zburati, merita facut un calcul daca nu cumva iesiti mai ieftin platind taxa de membru care se va scadea din reducerile cumulate la respectivul zbor.

Reducerea de 20% se aplica pentru orice data si orice destinatie, conditia este sa platiti azi biletul. 

• 1 month later...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...