Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cum ii oprim pe acesti nebuni? Astazi Kim Jong-un...

Recommended Posts

• Administrators

Kim Jong-un ordonă pregătirea armamentului nuclear pentru a fi folosit "în orice moment"

Armamentul nuclear nord-coreean să fie pregătit pentru a fi folosit "în orice moment", a ordonat Kim Jong-un, scrie vineri presa de stat, în contextul unei intensificări a tensiunilor în Peninsula Coreea, relatează DPA în pagina electronică.

Va dati seama ca un nebun de genul acesta poate sa arunce in aer planeta! De le "economic" la "nuclear".

Ma intreb sincer: Americanii l-au suspectat pe Sadam ca are arme nucleare (pe care nici nu le avea) si au intrat in Irak peste el. In cazul lui Kim Jong-un care chiar le are si mai face si "show" nu se intampla mare lucru.... Asat apropo de invazia Irakului si powerpointurile lui Colin Powel.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Ma intreb sincer: Americanii l-au suspectat pe Sadam ca are arme nucleare (pe care nici nu le avea) si au intrat in Irak peste el. In cazul lui Kim Jong-un care chiar le are si mai face si "show" nu se intampla mare lucru.... Asat apropo de invazia Irakului si powerpointurile lui Colin Powel.

Nu se întâmplă pentru că pe primul plan sunt interesele economice.

Noi? Care "noi" sa il /ii oprim?? Altii, la fel ca eu, mai tineri, mai motivati... din istorie, cand poporul s-a rasculat, de multe ori a ales din rau in mai rau, conducatori dementi vor fi mereu... ca nici nu poti fi om normal ca sa ajungi lider, trebuie sa iesi cu ceva in evidenta... in cazul asta a dat in nebunie

• Administrators

Chiar ieri am avut o discutie cu baiatul meu  despre dictatura si revolta impotriva dictatorului. Despre teama si riscurile de a te revolta impotriva unui regim dictatorial vs. ce ai de castigat, despre cauza nobile vs. nerespectareal legii (fie ea si autoritara). Chiar f. interesanta discutia care a durat 2h!

I-am povestit ca la revolutie, in Bucuresti, parintii mei nu m-au lasat sa ies in piata pe 21 seara. M-am certat cu ei! Am iesit pe 22 fara sa le mai cer voie. Acum, ca parinte le inteleg decizia.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...