Administrators Admin Publicat Martie 4, 2016 Administrators Raport Distribuie Publicat Martie 4, 2016 Kim Jong-un ordonă pregătirea armamentului nuclear pentru a fi folosit "în orice moment" Armamentul nuclear nord-coreean să fie pregătit pentru a fi folosit "în orice moment", a ordonat Kim Jong-un, scrie vineri presa de stat, în contextul unei intensificări a tensiunilor în Peninsula Coreea, relatează DPA în pagina electronică. Va dati seama ca un nebun de genul acesta poate sa arunce in aer planeta! De le "economic" la "nuclear". Ma intreb sincer: Americanii l-au suspectat pe Sadam ca are arme nucleare (pe care nici nu le avea) si au intrat in Irak peste el. In cazul lui Kim Jong-un care chiar le are si mai face si "show" nu se intampla mare lucru.... Asat apropo de invazia Irakului si powerpointurile lui Colin Powel. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Admin Postat Martie 4, 2016 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Martie 4, 2016 Si pun aceasta intrebare pe un site de parinti pentru ca imi este teama de viitorul copiilor si nepotilor nostri. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Martie 4, 2016 Raport Distribuie Postat Martie 4, 2016 cine a oprit didactorii in 90% din cazuri? popoarele lor, atat. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brilla Postat Martie 4, 2016 Raport Distribuie Postat Martie 4, 2016 Ma intreb sincer: Americanii l-au suspectat pe Sadam ca are arme nucleare (pe care nici nu le avea) si au intrat in Irak peste el. In cazul lui Kim Jong-un care chiar le are si mai face si "show" nu se intampla mare lucru.... Asat apropo de invazia Irakului si powerpointurile lui Colin Powel.Nu se întâmplă pentru că pe primul plan sunt interesele economice. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eumada Postat Martie 4, 2016 Raport Distribuie Postat Martie 4, 2016 hm.....sunt convinsa ca la cel mai mic semn real......il rezolva careva... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andaghe Postat Martie 4, 2016 Raport Distribuie Postat Martie 4, 2016 Noi? Care "noi" sa il /ii oprim?? Altii, la fel ca eu, mai tineri, mai motivati... din istorie, cand poporul s-a rasculat, de multe ori a ales din rau in mai rau, conducatori dementi vor fi mereu... ca nici nu poti fi om normal ca sa ajungi lider, trebuie sa iesi cu ceva in evidenta... in cazul asta a dat in nebunie Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Admin Postat Martie 4, 2016 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Martie 4, 2016 Chiar ieri am avut o discutie cu baiatul meu despre dictatura si revolta impotriva dictatorului. Despre teama si riscurile de a te revolta impotriva unui regim dictatorial vs. ce ai de castigat, despre cauza nobile vs. nerespectareal legii (fie ea si autoritara). Chiar f. interesanta discutia care a durat 2h! I-am povestit ca la revolutie, in Bucuresti, parintii mei nu m-au lasat sa ies in piata pe 21 seara. M-am certat cu ei! Am iesit pe 22 fara sa le mai cer voie. Acum, ca parinte le inteleg decizia. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Postat Martie 4, 2016 Raport Distribuie Postat Martie 4, 2016 Sunt sigura ca-n momentul in care liderii lumii vor ajunge la concluzia ca acest nebun chiar reprezinta un pericol mondial, il vor matrasi, asa cum i-a matrasit pt toti dictatorii ca el. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Martie 4, 2016 Raport Distribuie Postat Martie 4, 2016 Nu au interese economice. Probabilitatea este scazuta. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Martie 4, 2016 Raport Distribuie Postat Martie 4, 2016 Nu au interese economice. Probabilitatea este scazuta. Exact!!!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.