Administrators Admin Publicat Martie 15, 2016 Administrators Raport Distribuie Publicat Martie 15, 2016 Andreea Marin revine la finalul acestei luni la TVR 1 unde va realiza emisiunea Prețuiește viața. Programul debutează pe 27 martie și va fi difuzat în fiecare duminică de la ora 17.00. Intrebarea mea este simpla: pentru umplerea grilei TVR cu o emisiune noua nu este nevoie de concurs? Sau cum stau lucrurile in acest sens la televiziunea de stat? In conditiile in care financiar TVR este in pom ma intreb cum finanteaza emisiunea Andreei?Andreea Marin spunea că emisiunea este produsă din banii proprii. Nu știu exact ce gen de înțelegere este între ea și Televiziunea Publică... Si o ultima remarca: Andreea Marin a mai incercat o revenire pe micul ecran cu acest format (Pretuieste Viata) la o alta televiziune privata unde - din lipsa de rating - emisiunea s-a oprit. Audienta si performanta unui format este oare de considerat atunci cand directorul actual TVR hotaraste sa introduca emisiuni in grila? Este bine cunoscuta prietenia de "o viata" intre Andreea si Irina (actialul director TVR). Oare aceasta prietenie a ajutat? Ma gandesc sa propun si eu saptamana viitoare o emisiune Desprecopii la TVR finantata din bani proprii? Oare intra in grila [fum] ? "Sănătate, sport, nutriţie, frumuseţe, relaţii, familie, parenting, drepturi, dezvoltare personală, modă, oameni-model şi poveştile lor de urmat, noutăţi şi iniţiative cu impact asupra calităţii vieţii, cercetare, responsabilitate socială, dar şi design interior sunt câteva dintre domeniile care îşi vor găsi locul în programul realizat şi prezentat de Andreea Marin la TVR din luna martie", se arată într-un comunicat al TVR. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Martie 15, 2016 Raport Distribuie Postat Martie 15, 2016 De ce ai scris Andreei Marin? Adica la plural sau e o typo? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Martie 15, 2016 Raport Distribuie Postat Martie 15, 2016 Am corectat eu deja. E greseala de scriere. Andreei e un genitiv nu un plural.===== E posibil sa fii gasit sponsorizari pentru emisiune. Cred ca daca ai veni cu bani multi, sponsori, reclame si cu un format profesional ai putea face o emisiunne desprecopii. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.