Aeliza Publicat Martie 16, 2016 Raport Distribuie Publicat Martie 16, 2016 Buna,Baiatul meu are nevoie de manualul Marketingul afacerilor pt. clasa a XI-a, editura Oscar Print, pentru un concurs.Problema este ca nu il gasesc nicaieri in librarii, peste tot stocul este epuizat. Oare ma poate ajuta cineva?Multumesc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Martie 16, 2016 Raport Distribuie Postat Martie 16, 2016 aeliza, din ce oras esti ?eu sunt din ploiesti, am in apropierea biroului cateva standuri / tarabute cu carti si manuale, ma pot interesa daca vrei. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aeliza Postat Martie 16, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Martie 16, 2016 Multumesc pentru raspuns.Sunt din Bistrita, m-am interesat deja la librariile din oras, care nu au manualul, si am cautat si in librariile on-line si la editura; stocul este epuizat.Ma gandeam ca poate gasesc pe cineva care mai are manualul si ar fi dispus sa il vanda, desigur daca nu mai are nevoie de el. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Martie 16, 2016 Raport Distribuie Postat Martie 16, 2016 oare la biblioteca nu se gaseste? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aeliza Postat Martie 16, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Martie 16, 2016 Corina, apreciez ca ti-ai oferit ajutorul, e foarte bine daca poti sa te interesezi, poate il gasesti. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Martie 16, 2016 Raport Distribuie Postat Martie 16, 2016 Corina, apreciez ca ti-ai oferit ajutorul, e foarte bine daca poti sa te interesezi, poate il gasesti.ok, acum ma duc sa intreb si revin cu un raspuns. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aeliza Postat Martie 16, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Martie 16, 2016 Multumesc pentru raspuns, Roxana.La biblioteca judeteana nu este, la biblioteca liceului se intereseaza baiatul, problema este ca manualul e pt. profilul tehnologic-servicii, care nu exista in liceul unde invata el, deci nu cred ca il au. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Martie 16, 2016 Raport Distribuie Postat Martie 16, 2016 revin, dar nu cu vesti bune : nu se gaseste acest manual, ba unul dintre vanzatori mi-a spus ca nici nu stie/crede ca editura mai exista.am rugat o cunostinta care are baiatul in clasa a XII-a, sa-l intrebe diseara daca a avut acest manual in clasa a XI-a si daca mai are sau nu nevoie de el. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aeliza Postat Martie 16, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Martie 16, 2016 Multumesc pentru ajutor, Corina! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Martie 16, 2016 Raport Distribuie Postat Martie 16, 2016 Am intrebat si eu la depozitele de carte. Din pacate nu o au. Am facut o intrebare si la niste colegi de ai fii-mii. Astept raspuns.==== Si eu am fost ajutata cand am avut nevoie. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.