Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cine a apelat la clinica Gynatal Timisoara ?

Recommended Posts

Buna , este cineva aici care a apelat la serviciile Dr Dorneanu clinica Gynatal Timisoara ? Eu in prezent sunt pacienta lui insa mi -se pare superficial. Problema este la sotul meu , doar 18% din spermatozoizi la analiza spermei sunt ok, si dl doctor a recomandat fertilizare intrauterina ,am facut o procedura in ziua 10 de ciclu cu stimulare menopur 4 zile (ziua 3-7 ), ma vazut in ziua 8 in ziua 9 a zis sa iau ovitrelle jumate de doza si in ziua 10 am facut procedura de inseminare. Analiza pt sarcina a zis sa o fac a 12 zi de la procedura dar surpriza in ziua 12 mi-a venit ciclu , l-am sunat pe dl doctor si nu i-sa parut in neregula ca mi-a venit prea repede ciclu , mi-a zis ca ne pregetim din nou pt o noua procedura insa am anulat cu o luna . Nu stiu daca sperma sotului este ok deoarece stiam ca trebuie sa fie peste 50 % buna. Ma gandesc sa merg in Ungaria la Debrecen pt o alta parere dar nu stiu cum se procedeaza, ma gandesc la Debrecen deoarece este mai aproape de mine . Astept pareri, sfaturi .

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Bine ai venit pe "desprecopii",olyy!

Eu am fost pacienta lui,dar la noi sunt probleme multe si mai grave.Prietena mea a nascut de 2sapt,o fetita tot din inseminare.Spermograma f proasta si la ei,dar au cerut si halosperm.La a 4a inseminare a avut reusita totala,dar intre timp facuse si analize de trombofilie,histeroscopie ca sa fie pregatit terenul bine si cu tratamentul adecvat.

Faptul ca ti-a venit menstra mai devreme poate fii si un deficit de progesteron.

Iar daca dr D nu-ti place si nu-ti inspira incredere atunci e o problema.Nu stiu daca poti continua cu un medic in care sa nu ai incredere.Nu e superficial,poate doar neatent uneori...dar asta e parerea mea. 

Buna , este cineva aici care a apelat la serviciile Dr Dorneanu clinica Gynatal Timisoara ? Eu in prezent sunt pacienta lui insa mi -se pare superficial. Problema este la sotul meu , doar 18% din spermatozoizi la analiza spermei sunt ok, si dl doctor a recomandat fertilizare intrauterina ,am facut o procedura in ziua 10 de ciclu cu stimulare menopur 4 zile (ziua 3-7 ), ma vazut in ziua 8 in ziua 9 a zis sa iau ovitrelle jumate de doza si in ziua 10 am facut procedura de inseminare. Analiza pt sarcina a zis sa o fac a 12 zi de la procedura dar surpriza in ziua 12 mi-a venit ciclu , l-am sunat pe dl doctor si nu i-sa parut in neregula ca mi-a venit prea repede ciclu , mi-a zis ca ne pregetim din nou pt o noua procedura insa am anulat cu o luna . Nu stiu daca sperma sotului este ok deoarece stiam ca trebuie sa fie peste 50 % buna. Ma gandesc sa merg in Ungaria la Debrecen pt o alta parere dar nu stiu cum se procedeaza, ma gandesc la Debrecen deoarece este mai aproape de mine . Astept pareri, sfaturi .

Teoria spune ca la IUI, dupa preparare ar trebui sa ramana 10 mil. de inotatori buni de inseminat. Deci, conteaza cati ati avut dupa preparare.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...