Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ce prefera Dumnezeu ...

Recommended Posts

• Răspunsuri 301
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

• Administrators

... hmm.. au mai fost dezbateri aici pe forum despre Catedrala - cand se discuta construirea ei - insa nu prea era animatie la subiect ...

The Catedrala neamului

dar erau discutii de 2010. De ce nu au facut acest video in 2010? se discuta deja atunci de cativa ani. Suntem in 2016.

Acum discutiile impotriva ei mi se par inutile si chiar mai mult, nu le inteleg. Cui i-ar folosi un proiect neterminat? Cei care o dau in sus si jos cu lemnul stau si ei intr-o casuta mica de lemn?

Distribuie pe alte site-uri

nu s-a lucrat continuu, si nici azi nu cred ca se lucreaza cu super mult entuziasm daca vorbim de Sagrada Familia. De multe ori au invocat lipsa banilor si nu si-au permis ca in situatii de criza sa aloce bani pt catedrala

de fapt am gresit ...conform wikipedia

"Construction on Sagrada Família is not supported by any government or official church sources. Private patrons funded the initial stages.[42] Money from tickets purchased by tourists is now used to pay for the work, and private donations are accepted through the Friends of the Sagrada Família.

The construction budget for 2009 was €18 million.[26]"

Manifest? Ei manifesteaza? Nu ma mir, suntem in Postul Pastelui. E chiar mai bine fata de ce alte chestii am vazut ca s- au facut in preajma sau in timpul Pastelui.

Sunt niste impotenti frustrati. In loc sa isi asume incapacitatea de a lua atitudine asupra sifonarii banului public, de la revolutie incoace, dau in cine? Pai BOR e cam singura care a folosit banii pt ce au fost destinati initial ( nu doar de la stat, ci si donatii etc ). Mereu sunt altii de vina pt saracie, pt toate relele pe care le traieste acest popor. Doamne si ce de lupisori moralisti printre ei! :))

Ah, eu sper sa nu fie niciodata, dar daca mai ne tinem de de- astea,  nu e imposibil ca si aceasta Catedrala sa devina moscheie. Inca doritorii nici nu tre sa faca ceva, doar sa astepte branciul final, ca vad ca inspre prapastie tare veseli ne batzaim, pardon, manifestam.

Editat de

[:)] Inconfundabila productie marca Dan Todorescu. Multumesc pentru ea, Mirela.

Acum despre subiect: cred ca mesajul este altul, nu este un protest indreptat impotriva catedralei. Da, este despre smerenie, despre adevarata credinta, in care conteaza doar Dumnezeu si invataturile sale. Printre care si modestia...

Nefiind un mesaj anti-catedrala, ci anti-fala asta absurda, momentul este bun ca oricare alt moment. De altfel, artistul spune clar, cu subiect si predicat, ceea ce vrea sa transmita. Nu cred ca poate avea cineva vreun dubiu.

Cred ca doar timpul va arata cu adevarat la ce-i buna si cui foloseste catedrala. Candva, aceeasi discutie s-a purtat si pe subiectul Casa Republicii, transformata in Casa Poporului si mai apoi in Palatul Parlamentului. Astazi, desi acolo isi desfasoara activitatea o mana de oameni fata de cati erau preconizati sa incapa, nu mai e atat de detestata, ba chiar zilnic e vizitata de sute de oameni...

Cine stie? Poate ca si catedrala va deveni un punct turistic de atractie.

Edit: am citit ce ati scris, cred ca unii ar trebui sa mai asculte o data, sa vada ce spune omul ala [:)]

Manifest? Ei manifesteaza? Nu ma mir, suntem in Postul Pastelui. E chiar mai bine fata de ce alte chestii am vazut ca s- au facut in preajma sau in timpul Pastelui.

Sunt niste impotenti frustrati. In loc sa isi asume incapacitatea de a lua atitudine asupra sifonarii banului public, de la revolutie incoace, dau in cine? Pai BOR e cam singura care a folosit banii pt ce au fost destinati initial ( nu doar de la stat, ci si donatii etc ). Mereu sunt altii de vina pt saracie, pt toate relele pe care le traieste acest popor. Doamne si ce de lupisori moralisti printre ei! :))

Ah, eu sper sa nu fie niciodata, dar daca mai ne tinem de de- astea,  nu e imposibil ca si aceasta Catedrala sa devina moscheie. Inca doritorii nici nu tre sa faca ceva, doar sa astepte branciul final, ca vad ca inspre prapastie tare veseli ne batzaim, pardon, manifestam.

Asa...zi-le "de dulce" !

Crestineste  !

Ca  in postul Pastelui. [:-)))]

Doua ,trei matanii si cateva ture in jurul catedralei si se sterge pacatul de pe răboj. [:-)))]  

Ce legatura are impotenta cu ce spun ei in videoclip nici nu mai conteaza.

Cred ca explicat  Rufus cam ce a vrut sa spuna Taxi,numai ca nu toata lumea vrea :)sa inteleaga .

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...