Administrators redactor Publicat Aprilie 12, 2016 Administrators Raport Distribuie Publicat Aprilie 12, 2016 Nu stiu cum sa ii spun: copita de camila, picior de camila, laba de dromader... Dar trebuie sa va spun ca nu m-am gandit la acest aspect pana cand nu am vazut niste glume cu aceste poze ... pfff ... chestia e ca si eu port des colanti, la alergare sau prin casa - insa nu m-am gandit ca altii ar aveea o astfel de imaginatie ...Aviz celor care nu si-au pus problema In poza de mai jos - este explicata cum se face laba de camila :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Aprilie 12, 2016 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2016 Dar care e semnificatia labei asteia [zirea] ,in afara de inesteticul aspect?Adica poarta cineva asa ceva cu scopul de a avea laba? [zirea] [fal] Dezgustator!!!!!! [fri] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Aprilie 12, 2016 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2016 si video-ul asta care face deliciile unora https://www.youtube.com/watch?v=t-JiUfT0_tU Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Aprilie 12, 2016 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2016 problema e ca nimeni nu o poarta pentru ca vrea - ci pur si simplu se intampla - aviz Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Aprilie 12, 2016 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2016 problema e ca nimeni nu o poarta pentru ca vrea - ci pur si simplu se intampla - avizEi sigur...insa te mai uiti si in oglinda cind pui ceva pe tine. Si mie mi s-a intimplat ceva asemanator(nu d eproportia pozei din mesajul intiial care e groteasca si parca nu-mi vine a crede ca nu e facuta cu intentie)cu i pereche d epantaloni si i-am aruncat cit colo. Mi-a sarit imediat in ochi inesteticul ...brrr!!!!Deci se vede,nu trebuie sa ajungi subiectul discutiei sau mistourilor altora. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Aprilie 12, 2016 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2016 Mie mi s-a intamplat la niste blugi. Nu chiar ca in poza. Dar, nu stiu cum sa va spun, s-a intamplat nu a fost voit si nu mi-a pasat nici cat negru sub unghie. Adica a lor are voie sa fac bucla. A noastra nu. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Aprilie 12, 2016 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2016 Adica a lor are voie sa fac bucla. A noastra nu. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_s Postat Aprilie 12, 2016 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2016 (editat) mda...e si chestie de conformatie, cred, de "pufosenia" muntelui, zic. :D Eu ma stresez tare si sunt f atenta, ca fac laba de-asta la multi pantaloni:(( Viviana, ce bucla fac ei? [:-)))] [:-)))] [:-)))] Editat de Aprilie 12, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianda Postat Aprilie 12, 2016 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2016 (editat) Conteaza conformatia fiecareia, precum si croiala si materialul pantalonului.Cand probez o pereche de pantaloni e primul lucru la care ma uit. Mie mi se pare jenant sa te arati asa in public. Editat de Aprilie 13, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mia_mia Postat Aprilie 12, 2016 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2016 Eu nu port colanti cu bluza scurta. Never ever....E urat si la barbatii inghesuiti in blugi ultra skinny... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.