mary3lla Publicat Aprilie 19, 2016 Raport Distribuie Publicat Aprilie 19, 2016 Buna,nu stiu daca s-a mai discutat pe forum despre aceasta problema da as aprecia daca cineva care a mai trecut prin asta ar putea sa imi dea sfaturi legate de alimentatie.sincer nu mai stiu ce sa mananc tinand cont ca niciodata nu am fost adepata dulciurilor. tot timpul am mancat fructe si legume.tin sa mentionez ca sunt insarcinata in 28+1 saptamani.Ieri am facut un test de toleranta la glucoza si mi-au iesit valorile marite. 0'-11160'-255120'-135Oare va fi nevoie de insulina sau doar printr-o dieta adecvata voi putea sa tin glicemia sub control?abia joi am programare la ginecolog si pana atunci parca nu mai am rabdare.va multumesc si sanatate la toate burticile Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TreiM Postat Aprilie 19, 2016 Raport Distribuie Postat Aprilie 19, 2016 Buna mary3lla, Felicitari si sarcina usoara in continuare. In primul rand -e usor de spus- nu te panica. In diabetul gestational tratamentul este stabilit pentru fiecare viitoare mamica in parte de medic in functie de rezultatul analizelor , stil de viata.. Deci daca va fi nevoie doar sa urmezi un regim alimentar sau vei avea nevoie si de medicatie vei afla cu exactitate joi cand te vei intalni cu medicul tau. Pana atunci universal valabil redu cantitatea de fructe si elimina sau redu cele cu indice glicemic mare(banane, struguri, piersici caise, prune, pere) . Sunt recomandate mere, capsuni, afine, zmeura, portocale. Redu cantitatea de carbohidrati si laptele. Pana joi nu mai este mult! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mary3lla Postat Aprilie 20, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2016 Buna mary3lla, Felicitari si sarcina usoara in continuare. In primul rand -e usor de spus- nu te panica. In diabetul gestational tratamentul este stabilit pentru fiecare viitoare mamica in parte de medic in functie de rezultatul analizelor , stil de viata.. Deci daca va fi nevoie doar sa urmezi un regim alimentar sau vei avea nevoie si de medicatie vei afla cu exactitate joi cand te vei intalni cu medicul tau. Pana atunci universal valabil redu cantitatea de fructe si elimina sau redu cele cu indice glicemic mare(banane, struguri, piersici caise, prune, pere) . Sunt recomandate mere, capsuni, afine, zmeura, portocale. Redu cantitatea de carbohidrati si laptele. Pana joi nu mai este mult!multumesc pentru raspuns.incerc sa nu ma panichez insa este cam greu.sper ca totul sa fie ok pana la sfarsit si sa reusesc prin dieta sa scad glicemia asta care imi da atata bataie de cap!o zi buna Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Aprilie 20, 2016 Administrators Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2016 Buna graviduta, chiar ieri am publicat un articol foarte complet despre Diabetul de Sarcina. sper sa iti ofere multe informatii. multa sanatate [flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.