Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mamici de Ianuarie 2017 (Fulguleti de Ianuarie 2017)

Recommended Posts

• Administrators

Tocmai ai aflat ca o sa nasti in Ianuarie 2017? Atunci esti bine venita in grupul gravidutelor care asteapta barza in prima luna Ianuarie 2017. Nu esti inca sigura de data nasterii sau doresti sa o mai verifici te sfatuim sa folosesti CALCULATORUL datei nasterii. De asemena iti recomandam sa citesti Odiseea Sarcinii (care urmareste sarcina pe saptamani) si sa citesti ce spun alte mame ca tine pe Jurnal de Sarcina.

13006735_976583915712191_250295583672535

La desprecopii.com oferim posibilitati multiple pentru gestionarea grupului de mamici:
- Discutiile publice se desfasoara in cadrul acestui subiect. Un subiect care o sa devina un subiect maraton la care scriem zi de zi. Putem sa pune poze, linkuri si ne folosim de subiectul public ca sa recrutam si alte mamici ca noi.
- Discutii private vom putea avea in cadrul GRUPULUI
- Tot in cadrul GRUPULUI putem avem: albume, evenimente, linkuri utile, sondaje, video-uri, wiki, sondaje, intrebari si raspunsuri (Q&A)
- In curand in cadrul GRUPULUI: liste diverse, Wiki, Albume Video, Evenimente Extinse, Date de nastere, si multe altele

Grupurile oficiale de facebook create de DC sunt cele care au urmatoarele avantaje:
- incercam sa taiem spamul
- va invitam la concursuri
- va oferim informatii despre sarcina

Linkuri rapide:

Lista DPN | Rugaciuni | Cum se citeste o ecografie | Albume | Grup FB

Zodiac corespunzator: Capricorn 22 Decembrie - 19 Ianuarie sau Varsator 20 Ianuarie - 18 Februarie
http://www.desprecopii.com/Images/Upload/capricorn11.jpg http://www.desprecopii.com/Images/Upload/varsator11.jpg

Distribuie pe alte site-uri

• 3 weeks later...
  • Răspunsuri 1k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Salut fetelor! si eu am aflat ca sunt insarcinata si sunt asa nerabdatoare sa trec inca o data prin cele mai frumoase sentimente ce sunt intr-o sarcina. Mai am o fetita acasa. Dpn ar trebui sa fie 13 ian. Nu am facut decat Hcg. Nu am fost sa fac echo penrtu ca mi s-a zis ca este putin cam devreme. voi ati fost ?

Am aflat si eu de curand de noua sarcina. Am intrat si in grupul de decembrie, nu stiu cand voi naste. Dpn e la sf anului dupa calculele mele. As vrea din suflet sa o duc pana in ianuarie :(

Mai am o fetita de 1 an si 9 luni, iar cu fetele din august 2014 am legat prietenii frumoase. Sper sa leg si la urmatorul bebe :)

Buna! Am fost azi la eco si medicul nu l-a vazut deloc pe bebe, a spus ca mucoasa uterina arata ca de sarcina dar nu l-a vazut implantat nicaieri, cu atat mai putin nu e vorba de o extrauterina. Dupa calculele mele as avea 4 saptamani si 3 zile, medicul spune ca e posibil sa fie mai micuta. Ce spuneti? Credeti ca e normal? Imi fac 1000 de ganduri si griji. O dupa-amiaza placuta! Voi la cate saptamani de sarcina v-ati vazut minunile?

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...