Administrators Admin Publicat Aprilie 25, 2016 Administrators Raport Distribuie Publicat Aprilie 25, 2016 Las Fierbinți, depășit la audienta de Serialul Bahar la nivel național. Nu urmaresc nici pe unul nici pe altul dar nu pot sa nu remarc ca productiile turcesti invadeaza televiziunea. Istoria se repeta, turcii ne invadeaza dar in media de aceasat data. Tocmai am cerut ajutorul sa traducem desprecopii.com in turca ca sa fim pregatiti pentru 2020 :) çocuklar hakkında ebeveynler için Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Aprilie 25, 2016 Raport Distribuie Postat Aprilie 25, 2016 [:-)))] [:-)))] cei de la kanal d sustin aproape saptamanal ca sunt lideri de audienta pe anumite segmente/intervale orare, cu cele 2 seriale care ruleaza de luni pana vineri.si eu ma uit la aceste seriale, celelalte televiziuni fie dau filme la a n-spea reluare, fie show-uri de toata jena... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Aprilie 25, 2016 Raport Distribuie Postat Aprilie 25, 2016 De Bahar n-am auzit, la "Las Fierbinti" ma uitam intr-un timp, acum mai rar. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.