vremcopil Publicat Aprilie 25, 2016 Raport Distribuie Publicat Aprilie 25, 2016 (editat) Buna seara, Suntem suparati seara asta, voiam sa facem fiv primavara / vara asta, dar azi am luat rezultatele la spermograma si spermocultura, si mi-au iesit asa: "Streptococi alfa / beta hemolitici = prezent Obs: Pe mediile de cultura s-au dezvoltat colonii de enteroccocus faecalis." Leucocitele sunt normale, sub 1. Asta toamna am facut si nu aveam asa ceva, de unde or fi aparut? O sa repet, sa fiu sigur ca nu e o greseala, si apoi ma duc la un urolog cred. A mai avut cineva asa ceva? Multumesc. Editat de Aprilie 25, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raishwanya Postat Aprilie 26, 2016 Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2016 Veti urma un tratament antibiotic si apoi refaceri investigațiile. Nu ca pierdeți speranta ca in curand puteti face FIV. Se poate! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vremcopil Postat Aprilie 26, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2016 Veti urma un tratament antibiotic si apoi refaceri investigațiile. Nu ca pierdeți speranta ca in curand puteti face FIV. Se poate! Multumesc pentru mesaj si incurajari. Cui sa ma adresez pentru tratament? Mergem la Dr. Albu curand, dar dumnealui nu cred ca imi poate prescrie tratament. Cel mult sa imi dea o trimitere? Sa merg la urolog, androlog, sau la ce fel de doctor? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Aprilie 26, 2016 Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2016 (editat) Sotul prietenei mele s-a lovit tot de asta vreo 2ani,disparea dupa tratament,apoi aparea din nou.Tratamentul i l-a prescris prima oara ginecologul,apoi a consultat si urologul cand a aparut din nou.Tratament schimbat,a trecut o perioada,apoi a aparut din nou...s-au lasat in final pe mana ginecologului. La ultima recoltare pt inseminare aparuse din nou,a luat iar tratament,dar a inceput si procedura...nu a mai verificat daca dupa tratament a iesit ok.Isi tin fetita de o luna in brate:))) Editat de Aprilie 26, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raishwanya Postat Aprilie 26, 2016 Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2016 Daca aveti antobiograma, puteti merge la medicul de familie sa va prescrie antibioticul. Eventual va dă bilet la urolog. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raishwanya Postat Aprilie 26, 2016 Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2016 Eu va recomand si tratament cu produse din plante, biosept si biomicin de la fares, diurosept. Au acțiune antibiotic,antiseptica Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vremcopil Postat Mai 10, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Mai 10, 2016 (editat) Nu stiu ce sa mai cred. Am facut 2 teste la 2 clinici diferite. Una spune ca am ce-am scris in titlu, alta spune ca nu am nimic. Nu suport antibioticele si nu as vrea sa ma indop cu ele daca nu am nimic. Presimt ca urmeaza un tur al orasului sa fac "donatii" la toate clinicile, apoi tragem linie si vedem "scorul". Editat de Mai 10, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
QiaoBing Postat Mai 11, 2016 Raport Distribuie Postat Mai 11, 2016 intrebarea mea este - cum te-ai pregatit inainte de recoltare ? Eu l-am trimis pe sot cu toate de acasa, pt ca si lui ii aparuse un enteroccoc si am vrut sa eliminam varianta unei contaminarii in camaruta - nu stii ce colcaie pe acolo (pe clanta, reviste etc). Spalat inainte, inclusiv pe maini (pt maini i-am dat la el si un gel dezinfectant), sters cu tifon steril, folosit servetele umede dupa, nimic de la clinica. Abia dupa ce a dat o proba in conditiile astea am luat de bun rezultatul. ca fapt divers - un dr in varsta, la care am fost la o consultatie sa vad daca il aleg sa fac FIV cu el, s-a uitat pe analiza cu enterococcul, a mustacit si a zis "nu va intreb nimic de cum v-ati pricopsit cu asta". I-am replicat ca incercam sa facem copii de ceva vreme si drept urmare stim "calea cea buna". Noroc ca sotul nu a inteles exact ce a zis (discutia nu era in romana), i-am povestit eu dupa. Succes ! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.