Administrators redactor Publicat Mai 2, 2016 Administrators Raport Distribuie Publicat Mai 2, 2016 dragilor, Nu am fost inca in Delta Dunarii si vreau sa i-o prezint copilului meu si unor prieteni americani.Planificam sa stam in Delta Dunarii pe la mijlocului lui August - si avem nevoie de sfaturile voastre, daca le aveti: - aveti recomandari de cazare?- ce rute de plimbare recomandati?- alte sfaturi despre Delta Dunarii? Cred ca Delta Dunarii este o comoara de frumusete a Romaniei si TREBUIE sa o cunoastem. [flo Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Mai 2, 2016 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2016 La Puflene cred ca ar fi o varianta buna de cazare. http://www.pufleneresort.ro Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marox Postat Mai 2, 2016 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2016 Ma intereaza si pe mine subiectul, as vrea sa mergem in iulie, asa ca m-am uitat pe situl pe care l-ai dat tu, Roxanaz. Cunosti resortul asta? Pentru ca pe site n-am inteles, dar e valabil pentru toate siturile românesti, cit costa o camera sau apartament sau vila pe noapte pentru 2 adulti si 3 copii. Tarifele sint date pentru 2 adulti, iar vila e mai ieftina decit un apartament si, de luni pina vineri, mai ieftina si decit camera dubla. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Mai 3, 2016 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2016 da, am fost la Puflene o singura data, alt membru din familia noastra a mers de mai multe ori. a fost excelent atunci când am fost noi. preturile sunt mari - dar asa sunt in toate locurile din Delta Dunarii. acum mai multi ani (sa fie 8) am avut o experienta foarte buna si la Complexul Cormoran: http://www.cormoran.ro/ dar nu stiu cum mai este acum. noi mai mergem la Mon Jardin - Murighiol - dar doar sa mancam. nu stiu sa dau relatii despre cazare. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielag Postat Mai 3, 2016 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2016 Ma intereaza si pe mine subiectul, as vrea sa mergem in iulie, asa ca m-am uitat pe situl pe care l-ai dat tu, Roxanaz. Cunosti resortul asta? Pentru ca pe site n-am inteles, dar e valabil pentru toate siturile românesti, cit costa o camera sau apartament sau vila pe noapte pentru 2 adulti si 3 copii. Tarifele sint date pentru 2 adulti, iar vila e mai ieftina decit un apartament si, de luni pina vineri, mai ieftina si decit camera dubla. Marox, am intrat și eu acum pe site-ul lor. Apartamentele și camerele din hotel sunt clasificate la 4 stele. Vilele la 3 stele. De aici diferența de preț. Cred că poți să le scrii un e-mail cu perioada în care vrei să te cazezi și numărul de persoane și ar trebui să-ți răspundă înapoi. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Mai 3, 2016 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2016 impresiile mai recente de la puflene (2015 si 2016) denota altceva : calitatea serviciilor a scazut drastic. intra pe am fost acolo punct ro si citeste impresiile din 2015-2016....tot pe acel site gasesti care sunt cele mai bine cotate hoteluri si pensiuni din zona deltei dunarii... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anya Postat Mai 3, 2016 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2016 Stiu ca exista si varianta de hotel plutitor. Poti incerca ceva de genul acesta, mai ales daca sunteti mai multi. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Mai 3, 2016 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2016 Stiu ca exista si varianta de hotel plutitor. Poti incerca ceva de genul acesta, mai ales daca sunteti mai multi. dadada, buna idee!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat Mai 3, 2016 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2016 Aveti vreun link pt hotel plutitor? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Mai 3, 2016 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2016 o experienta 2 in 1 ar putea fi si cazarea in sf. gheorghe, aveti acces si la dunare, si la marea neagra, se pot face excursii interesante pe canale, la insula sahalin, unde e o colonie mare de pelicani.insa la sf gheorghe nu puteti ajunge decat "pe apa", plecand din tulcea, pe uscat nu exista drumuri pana la aceasta localitate. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.