Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

NIMENI NU VA SCAPA CU VIATA

Recommended Posts

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Daca n-as sti cine-i Gere, as zice ca s-a bagat si el in seama, ca nu-l intreaba nimeni de sanatate...

E foarte adevarat ce spune, trebuie sa traim frumos, cu folos, cu placere.

Dar asta nu inseamna sa facem ce ne taie capul, ca daca ne place musai sa facem, ca maine poate nu mai putem.

Ci inseamna, cred eu, sa inveti, sa te autoeduci, sa cauti, sa cunosti, sa te adaptezi, sa faci, sa iubesti, sa faci bine altora, sa dai viata, sa ajuti, sa contribui, sa progresezi, sa te dedici...si inca multe, multe...

Asta iti face viata frumoasa si merita s-o traiesti cu bucurie...indiferent cand vine momentul despartirii.

Distribuie pe alte site-uri

• Administrators

din pacate acest gen de articole sunt de genul - un sfat pe zi de la Poptamas. Adica scris ceva care nu spune nimic insa ne place sa il citim pentru ca ne lasa loc sa facem ce vrem noi. 

Probabil tot pe acel site putem gasi si conspiratii, si leacuri si multe zicatori.

have a good life [flo]

Avem si noi "personalitatile" noastre:

http://www.evz.ro/un-cunoscut-prezentator-tv-povesteste-pe-facebook-cum-a-fost-ademenit-de-o-femeie-in-toaleta-unui-restaurant-si-ce-s-a-petrecut-acolo.html

Si cica nu vrea decat sa se tina de mana...dar pana la concluzie, continutul este tot despre sexul pe care-l blameaza.

Mie mi se pare amuzant, ca si inversul , tipul de articol cu mesaj " sa facem sport sa murim sanatosi".

Mie mi se par interesante evolutiile unor oameni care au fani, dincolo de ce spune articolul pt omenire ( adica nimic nou ;) ), mi se pare interesant ce spune postarea asta despre autorul ei.... sufera cumva de neatenție?

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...