Administrators Anda08 Publicat Mai 20, 2016 Administrators Raport Distribuie Publicat Mai 20, 2016 Suntem spre sfarsitul lunii Mai, deci, ce deserturi decat cele cu capsuni sunt in top acum? Capsunile sunt un un fruct atat de dorit de toata lumea si le avem disponibile doar pentru o perioada scurta din an. Evident le mai gasim in supermarketuri si in afara sezonului, dar NU se compara in nici un fel cu capsunle de Mai si Iunie. Astfel incat, haideti sa sarbatorim si sa preparam cel putin o reteta din cele 33 ce urmeaza >>AICI Voi ce pregatiti din capsuni? http://www.desprecopii.com/Images/SitePages/capsuni-20052016.jpg Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianda Postat Mai 20, 2016 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2016 Voi ce pregatiti din capsuni? Nu pregatesc nimic din ele, niciodata.Le consum asa cum le culeg din gradina. Abia astept sa se coaca si la noi, dar mai dureaza ca-s abia in floare Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Mai 20, 2016 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2016 Cea mai delicioasa reteta e cea zisa de Mianda ;) Bol maaaareee de capsuni proaspete. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianama Postat Mai 20, 2016 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2016 În cel mai rău caz fiumiu le mănâncă într. O salata cu banane și căpșuni tăiate ,în bol fără zahar. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ab5174 Postat Mai 20, 2016 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2016 Eu cind am multe fac spuma.Si am facut capsuni adrobite, frisca si ciocolata alba topita amestecate - pe post de inghetata. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andaghe Postat Mai 20, 2016 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2016 Eu pregatesc... masca de fata cu capsuni proaspete, zdrobite :) ! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andaghe Postat Mai 20, 2016 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2016 Pardon, căpșune este pluralul corect, parca?! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianda Postat Mai 20, 2016 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2016 Ambele sunt acceptate ca fiind corecte.Eu folosesc capsuni. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Mai 21, 2016 Administrators Raport Distribuie Postat Mai 21, 2016 Eu cumpar capsuni - le spal si le curat de codita le dau un pic la tocatorul electric si le pun alaturi de un bol de inghetata de vanilie.Mereu am cereri de inca o portie :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Mai 21, 2016 Raport Distribuie Postat Mai 21, 2016 Capsuni , la micul dejun , doar spalate , fara nimic adaugat . La desert , Pavlova , vara aproape in fiecare saptamana cand aducem berries de la ferma. Tort cu capsuni si mascarpone , reteta de pe Maya's World.Inghetata ,la masina de inghetata Jelly, fierb un pic de apa cu gelatina din alge marine , cand se raceste adaug suc proaspat stors de portocale si capsuni taiate . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.