Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Alergie de la apa de la bazin

Recommended Posts

A mai patit cineva?

La cateva ore de cand ma intorc de la bazin, incepe sa ma manance partea de jos a spatelui cat pun palma de o parte si de alta a coloanei si picioarele, de la genunchi in jos, doar partea din fata.

Chestia asta o patesc de fiecare data, fara exceptie si dureaza cam 2- 3 zile. E cauzata probabil de una din substantele dezinfectante ce le pun aia in apa.

E o mancarime deranjanta, dar nu continua. In schimb, daca incep sa ma scarpin nu ma mai pot opri si ma inrosesc toata. Ca sa-mi potolesc mancarimea ma dau cu crema de corp sau apa rece. 

Ce altceva as putea face? Aveti idee?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

eu am asa de la orice piscina, dar e de la clor sau de la substantele similare care se folosesc la igienizare. reactia mea adversa nu e mancarimea de piele, ci iritatie oculara. arat ca o broasca [:D]

dupa ce incepe reactia poti lua un antihistaminic (claritina, loratadina, etc.).

nu mai stiu unde citisem (apropos de ce zice rox mai sus) ca ni se inrosesc ochii la bazin/piscina NU din cauza clorului sau a substantelor dezinfectante folosite, ci din cauza urinei prezente in apa.

http://www.descopera.ro/dnews/14501349-motivul-dezgustator-pentru-care-ti-se-inrosesc-ochii-si-te-ustura-atunci-cand-mergi-la-piscina

...

dupa ce incepe reactia poti lua un antihistaminic (claritina, loratadina, etc.).

Aceste medicamente nu dau somnolenta? Eu m-am ferit pana acum sa iau asa ceva. O singura data am luat si eram ca drogata.

O crema sa dau doar pe suprafata cu probleme n-o exista?

nu mai stiu unde citisem (apropos de ce zice rox mai sus) ca ni se inrosesc ochii la bazin/piscina NU din cauza clorului sau a substantelor dezinfectante folosite, ci din cauza urinei prezente in apa.

http://www.descopera.ro/dnews/14501349-motivul-dezgustator-pentru-care-ti-se-inrosesc-ochii-si-te-ustura-atunci-cand-mergi-la-piscina

Mie mi se inrosesc ochii si de la apa din cada  [:-)))]  [:-)))]  [:-)))]

Eu dupa ce fac dus ma scarpin asa. Apa e prea dura. Ma ung cu crema hidratanta si uneori iau cite un piriton sau alte pastile de alergie.

Mancarimile le ai pe suprafete delimitate ca mine, sau pe tot corpul?

Ma gandesc si eu daca nu cumva o fi de la apa dura, ca dupa ce hidratez suprafata cu probleme ma linistesc o perioada.

Aceste medicamente nu dau somnolenta? Eu m-am ferit pana acum sa iau asa ceva. O singura data am luat si eram ca drogata.

O crema sa dau doar pe suprafata cu probleme n-o exista?

ce produs ai luat?

reactiile de somnolenta sunt foarte reduse acum. poti incerca si cetirizina / levocetirizina.

Mancarimile le ai pe suprafete delimitate ca mine, sau pe tot corpul?

Ma gandesc si eu daca nu cumva o fi de la apa dura, ca dupa ce hidratez suprafata cu probleme ma linistesc o perioada.

Limitata, pe picioare mai ales. Uneori si pe miini. Daca insa imi pun mintea si incep scarpineala, se extinde si pe burta. Evit sa ma scarpin pe cit pot.  Culmea ca de la apa de piscina n-am nimic!

Pastilele anti alergie nu te drogheaza, scrie si pe ele, la noi se gasesc la raft. Sint foarte bune pentru astfel de situatii.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...