Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Iunie 2016 (Capsunele de Iunie 2016) - 2

Recommended Posts

• Răspunsuri 1,3k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Mulțumim Roxana!

Am uitat sa va zic ca mare dreptate avea doctorul ca tb sa nasc mai devreme și a setat așa nașterea. Luni lichidul era verde, și cum a scos-o din burtica, imediat când o ridica, a făcut kk. Deci era super pregătită, și clar contracții puteam aștepta mult și bine.

Nu pot decât sa Mulțumesc din nou doctorului și lui Doamne-Doamne.

Adina, la voi în cât timp se da certificatul? Tati a depus ieri actele, și e programat pe 8 iunie sa îl ridice.

Și la noi te duci cu certificatul de naștere și se da un salariu mediu pe unitate. Dar cred ca e în legea muncii, nu?

Știam ca și pentru alocație iti trebuie certificatul de naștere, se poate fara?

Distribuie pe alte site-uri

Mulțumim Roxana!Am uitat sa va zic ca mare dreptate avea doctorul ca tb sa nasc mai devreme și a setat așa nașterea. Luni lichidul era verde, și cum a scos-o din burtica, imediat când o ridica, a făcut kk. Deci era super pregătită, și clar contracții puteam aștepta mult și bine.Nu pot decât sa Mulțumesc din nou doctorului și lui Doamne-Doamne.Adina, la voi în cât timp se da certificatul? Tati a depus ieri actele, și e programat pe 8 iunie sa îl ridice.Și la noi te duci cu certificatul de naștere și se da un salariu mediu pe unitate. Dar cred ca e în legea muncii, nu?Știam ca și pentru alocație iti trebuie certificatul de naștere, se poate fara?

Mâine e gata certificatul,dupa o zi pe alta,da ptr alocație îți trebuie si am înțeles că actele ptr indemnizație pot fi depuse după alea 42 sau 46 zile cate or fi,nu se poate mai devreme?

Mulțumim Roxana!Am uitat sa va zic ca mare dreptate avea doctorul ca tb sa nasc mai devreme și a setat așa nașterea. Luni lichidul era verde, și cum a scos-o din burtica, imediat când o ridica, a făcut kk. Deci era super pregătită, și clar contracții puteam aștepta mult și bine.Nu pot decât sa Mulțumesc din nou doctorului și lui Doamne-Doamne.Adina, la voi în cât timp se da certificatul? Tati a depus ieri actele, și e programat pe 8 iunie sa îl ridice.Și la noi te duci cu certificatul de naștere și se da un salariu mediu pe unitate. Dar cred ca e în legea muncii, nu?Știam ca și pentru alocație iti trebuie certificatul de naștere, se poate fara?

Norocoasa bebelina! [flo2] 

Imi dai idei...

La cat ai nascut?

Mâine e gata certificatul,dupa o zi pe alta,da ptr alocație îți trebuie si am înțeles că actele ptr indemnizație pot fi depuse după alea 42 sau 46 zile cate or fi,nu se poate mai devreme?

Nu știu.  Parca zicea cineva ca se poate, ca oricum iti vine la luni bune după ce depui. Eu sper sa se poată sa depui din timp. Intru în CIC în octombrie,  ar însemna să vină indemnizația abia în ianuarie? 

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...