vremcopil Publicat Iunie 6, 2016 Raport Distribuie Publicat Iunie 6, 2016 (editat) Buna, Cum spuneam in alt topic, vrem sa demaram procedurile pentru FIV. Primul pas - spermograma si spermocultura. Le-am facut si mi-au iesit enterococcus fecalis si streptococ, leucocite sub 1%. Am crezut ca e o greseala, asa ca am facut in alta clinica si ce sa vezi, sunt curat. nu a iesit nimic. Suspectez ca prima clinica a facut o greseala (si doctorul la care am mers ulterior mi-a spus la fel). Din pacate pe baza primei analize, am inceput tratament antibiotic. Mare greseala! Dupa 10 zile m-au distrus. Ce mi-au facut? Sa le iau pe rand: -la urinare preputul e lipit de gland, trebuie sa trag la o parte sa poate sa iasa pipi.-la scaun stau 30 min si ma chinui-limba e alba -diverse dureri la abdomen si in lateral-temperatura scazuta (sub 36 dimineata). Am fost la doctor si mi-a recomandat Clotrimazol (diagnostic candidoza). Problema e ca nu pot sa apic corect, de vreme ce nu pot retracta complet. In ultimele zile la sfatul sotiei am incercat cu bicarbonat si parca am reusit sa retractez mai mult, aproape de tot. Vad ceva alb acolo, similar ca pe limba, Intre timp am mai fost la un doctor si mi-a dat Triderm (nu stiu ce-i asta, nu am folosit niciodata). Dar asta nu e tot. Doctorul mi-a spus ca am si varicocel, si ca la varsta mea (34), sansele sa imbunatatesc spermograma sunt mici. Urmeaza sa merg la eco zilele urmatoare. Asa ca FIV-ul intarzie, nevasta-mea trage de mine sa facem FIV, dar eu ma confrunt cu ce-am zis mai sus. Inchei aici, orice sfat, parere, e binevenit/a. Va multumesc si va doresc succes. Editat de Iunie 6, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Iunie 7, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 7, 2016 triderm e un unguent cu 3 ingredienti activi - un antibiotic, un antifungic, un corticosteroid. este des utilizat in candidoze, deci foloseste-l cu incredere. as recomanda tratament de 10 zile (2 aplicari pe zi).(nu am inteles daca problema la decalotare este consecutiva administrarii de antibiotic sau exista anterior) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vremcopil Postat Iunie 7, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 7, 2016 triderm e un unguent cu 3 ingredienti activi - un antibiotic, un antifungic, un corticosteroid. este des utilizat in candidoze, deci foloseste-l cu incredere. as recomanda tratament de 10 zile (2 aplicari pe zi).(nu am inteles daca problema la decalotare este consecutiva administrarii de antibiotic sau exista anterior) Nu am avut niciodata problema asta. A aparut in a zecea zi de luat antibiotic. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Iunie 7, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 7, 2016 antibioticul era local...??? ce produs era? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vremcopil Postat Iunie 7, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 7, 2016 (editat) antibioticul era local...??? ce produs era? Am luat 10 zile de Augmentin (2 ori pe zi). Editat de Iunie 7, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Iunie 7, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 7, 2016 ah, deci problema e strict legata de infectia cu candida. nu ai si un tratament oral in doza unica? (fluconazol) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vremcopil Postat Iunie 7, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 7, 2016 ah, deci problema e strict legata de infectia cu candida. nu ai si un tratament oral in doza unica? (fluconazol) Nu, doctorul mi-a dat doar crema. Cand am vazut ca nu pot sa aplic cum trebuie, am luat eu de capul meu un fluconazol 150mg, asta era acum 2 saptamani, nu pot sa spun ca m-a ajutat prea mult. Am cerut doctorului tratament cu administrare orala dar a spus nu. Acum am facut un exsudat faringian si lingual sa vad ce e alb pe limba. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vremcopil Postat Iunie 7, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 7, 2016 (editat) Augmentinul l-am luat pt. Enterococcus si streptococ, care au iesit initial in spermocultura. Cand am fost ulterior la urolog mi-a spus ca am luat degeaba antibioticul.Era prea tarziu insa. Deja incepusera problemele pe care le-am enumerat in primul post, mai mult ca sigur efecte secundare de la atatea antibiotice. Asa ca am fost la urolog si mi-a dat clotrimazol. nu am putut sa aplic bine, asa ca am luat de capul meu un fluconazol 150mg, nu a ajutat. Apoi am fost la dr de familie si mi-a dat sa fac exsudate (facut, astept rezultat), examen mat. fecale (nu am facut) si secretie uretrala. Apoi am fost la alt urolog si mi-a dat triderm, nu mi-a recomandat secretie uretrala. Sunt 2 saptamani de cand au inceput problemele, sper sa treaca curand. Editat de Iunie 7, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Iunie 7, 2016 Raport Distribuie Postat Iunie 7, 2016 de ce atatea antibiotice? e unul singur. si la aparitia efectelor adverse trebuia oprit. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vremcopil Postat Iunie 7, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 7, 2016 de ce atatea antibiotice? e unul singur. si la aparitia efectelor adverse trebuia oprit. Nu am mai luat niciodata 10 zile cate 1 gram. Mie mi se pare mult. Efectele adverse au aparut in ziua a zecea, cand eram practic gata cu tratamentul. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.