Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pinguini cu cirese la urechi

Recommended Posts

• Răspunsuri 872
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Miha, noi alternam acum la meciuri...ne uitam in general la cei care sunt mai activi...aseara ne-am uitat la Tara Galilor cu Rusia...eu am adormit la inceputul reprizei a 2a  [:)] am vazut dimineata la stiri (eu imi beau cafeaua in pat si ma uit pe programul de stiri nemtesc) cat a fost scorul final...televizoare avem in fiecare camera, asta de cand au stat ai mei aici...mie-mi place sa ma uit la TV in dormitor, e mult mai comod...plus ca atunci cand ma ia somnul, trag pe dreapta.

azi ne uitam la Germania cu Irlanda de Nord, al 2lea meci este : Polonia cu Ucraina...eu sunt pt Germania si Polonia  [pk]

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

Rufus, ft bine arata ciresele alea  [pk] eu am luat capsuni elvetiene...ft gustoase, rosii si dulci...dar au gust de fragi, nu de capsuni cum le stiu eu din Romania...sambata merg la ferma sa culeg capsuni, duminica mergem la matusa lui Marco...si vreau sa-i duc si ei. 

Noi n-am avut niciodata mai mult de un tv acasă, in living. Imi place sa ne adunam acolo, sa adormim pe canapele, e ceva ce ar dispărea daca am avea TV-urile in camere. E sentimentul ala de familie, care imi place si pe care l-am avut si eu si ovi din copilărie. Il menținem, probabil așa va rămâne :).

Noi n-am avut niciodata mai mult de un tv acasă, in living. Imi place sa ne adunam acolo, sa adormim pe canapele, e ceva ce ar dispărea daca am avea TV-urile in camere. E sentimentul ala de familie, care imi place si pe care l-am avut si eu si ovi din copilărie. Il menținem, probabil așa va rămâne :).

da, si noi la fel.

Viviana, mai bine azi....?

Aloha! Aloha! Deja capitol nou cu cirese..."mais ou sont les cerises d'antan:)))))".

Gata, vacanta se apropie repede, repede.. cateva zile! Mai trebuie sa supravietuiesc intre meetinguri si facut de bagaje.

Pe aici in sfarsit ploua mai serios, insa vineri se anunta chiar si 30 de grade.

Am avut copiii doar in weekend sapt asta, insa cred ca azi ii luam acasa. Mai au cate un meci de jucat dar cred ca il vor pierde... (zic ei ca au adversari puternici, nr 1 in DK si Norvegia).

Au venit asa de obositi fizic dupa atata antrenament, ca vineri si sambata abia au apucat sa isi revina. Iar duminica au plecat din nou! Ii tot amenint ca nu ii mai las in tabere pt ca se cam obraznicesc si invata tot felul de prostioare pe care le pun in practica acasa :)))) Cand nu sunt copiii acasa avem asa de mult timp...

Sambata a fost festival irlandez in sat, cu muzica, dansuri, balade, muuulta lume (irlandezi rosii in obraz), si muuulta bere.

De midsummer vom merge in parc sa vedem dansurile si cantecele, insa nu cred ca vom sarbatori in stil suedez pt a nu avem timp.

Eu nu ma uit la fotbal, sau ff putin, cand se mai uita copiii. De fapt la noi in familie nu e nimeni pasionat de fotbal...La noi oricum merge TV-ul numai pe canalul de tenis... Noi avem 2 TV, unul in living si unul in allrum, dar rareori ne uitam la cel de sus, adica, mai evadez eu  cand ma satur de atata tenis si mai vreau sa vad si eu un film. Cu 3 barbati, viata nu e asa de usoara:)))

La multi Eric, micutul fotbalist!

Tin pumnii fetelor de Rufus si Viv la bac! Viviana, ai incredere in fata ta, va fi bine!

Va doresc o sapt frumoasa!

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...