Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Teroare in aeroportul din Istanbul - mai e sigura vacanta in Turcia?

Recommended Posts

• Administrators

Vad ca ultimul atac terorist din aerortul din Istanbul - revendicat de ISIS are 50 de morti deja.

E infiorator. RIP victimelor  [flo2]

Mai e vacanta in Turcia o optiune? Se mai incumeta careva sa mearga in vacanta in Turcia?

Stiu ca Turcia este o tara frumoasa si primitoare si e pacat ca acum devine tot mai nesigura.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Acum o luna cand a revenit acasa mi-a spus ca masurile de siguranta sunt aproape de 0 fata de cele din aeroporturile europene si americane.

Si cu toate astea...se pare ca Iranul stia...

http://www.gsp.ro/international/campionate/o-tara-a-stiut-de-atacurile-teroriste-asupra-turciei-a-interzis-deplasarile-echipelor-de-fotbal-in-cantonamente-482135.html

in utlimul an, barbata-miu a tranzitat numai prin aeroportul din Istanbul.

Acum o luna cand a revenit acasa mi-a spus ca masurile de siguranta sunt aproape de 0 fata de cele din aeroporturile europene si americane.

poate atentatul de aseara le va deschide ochii celor responsabili si vor intari masurile de siguranta...

Acuma desigur fiecare isi va cantari decizia. In egala masura din cate stiu turismul turcesc este cerut la greu dar nu se desfasoara in Instanbul proportia covarsitoare este in alte zone consacrate care nu au nici o legatura cu Instambulul.

Impactul nu cred ca este atat de mare. 

uite ca eu am sejur programat in turcia, spre final de august, dar deocamdata nu iau in calcul anularea (nici nu stiu daca pot s-o fac, e posibil sa pierd banii platiti ca avans, chiar daca am asigurare storno de calatorie).

o sa ne sfatuim, eu si sotul, sa vedem incotro o luam. cand am aflat despre atentat, eram amandoi deja la munca si chestiunile acestea nu se discuta la telefon, in pripa...

nu-mi fac deocamdata griji prea mari, una la mana ca nu ajung in istanbul, ankara sau zonele fierbinti (sud-estul turciei si granita cu irak/siria). doi la mana, cu siguranta se vor inaspri masurile de securitate peste tot.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...