Administrators redactor Publicat Iulie 7, 2016 Administrators Raport Distribuie Publicat Iulie 7, 2016 O doamne, nu am stiut ca are atat de multe talente http://adevarul.ro/news/societate/gabriela-firea-opere-complete-1_577d488e5ab6550cb89dcba1/index.html Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Iulie 7, 2016 Raport Distribuie Postat Iulie 7, 2016 Obsesia incultilor: sa faca orice pentru o imagine de intelectual.Ce, Becali n-a scris carti? Si inca mai multe ca Firea...si mai sunt si opere stiintifice... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Septembrie 30, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 30, 2016 ...si din autobiografie: http://www.catavencii.ro/ooo-viata-mea-ooo-biografia-mea/ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buflea Postat Septembrie 30, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 30, 2016 Eu nu ii inteleg frate pe astia care mint in domenii atat de usor de verificat. In secolul nostru cand presa e libera, accesul la informatie e liber ...minți ca apoi sa te dea astia de gol, in piata publica. Si nu ma refer numai la Firea ...la Ponta, la Trump, la Hillary Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Septembrie 30, 2016 Raport Distribuie Postat Septembrie 30, 2016 Socoteala e simpla: accesul la informatie e liber, insa daca te informezi doar dintr-un loc, unde-ti place ce auzi, acolo iti poate spune orice nazbatie, iar tu o iei de buna.Si, daca intamplator auzi altfel din alta parte, iti spui ca precis e o facatura a celor ce vor sa bage strambe.Si, nu in ultimul rand (ca e cel mai grav, de fapt, dar urmeaza firesc primelor doua puncte), ne-am obisnuit cu minciuna. Asa si? Ce daca a mintit? Ce, a furat ceva? A dat in cap? Noi avem probleme serioase si voi vorbiti de nimicuri d-astea? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.