Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Decembrie 2016 - capitolul 3

Recommended Posts

• Răspunsuri 1,2k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Nicoleta am ras bine la ce ai scris :)))

Cred ca te stresezi tu prea tare..sotul e calm cand incercati cu parcarile? Daca nu, atunci roaga o persoana calma si rabdatoare sa vina cu tine cand exersezi si nu te mai stresa.

Intr-un final tot o sa-ti iasa. 

Fetelor, joi merg si eu la eco si atunci o sa am fix 17 sapatamani! Sper sa-mi spuna ce e in burtica. Sunt mega curioasa

Va pup

Distribuie pe alte site-uri

Multumim pt noul capitol ..Carolina sigur vei afla ce se ascunde in burtica ..mie mia confirmat la 16 +4 si sincer chiar o nestiitoare ca mine observa cucutul lui frumos

Nicoleta nu te speria de parcări, eu eram praf la inceput iar acum ma descurc de minune, stai linistita ca exista senzori de parcare, camere în marsalier asa ca nu e o tragedie ca nu te descurci la parcat!! Trebuie sa fi atenta în trafic și sa îți dai seama din timp ce vor alții sa facă și mare atenție la pietoni ca majoritatea sunt inconștienți, merg pe principiul ca e dreptul lor și se arunca pe trecere...

Multumim pt noul capitol ..Carolina sigur vei afla ce se ascunde in burtica ..mie mia confirmat la 16 +4 si sincer chiar o nestiitoare ca mine observa cucutul lui frumos

Nicoleta nu te speria de parcări, eu eram praf la inceput iar acum ma descurc de minune, stai linistita ca exista senzori de parcare, camere în marsalier asa ca nu e o tragedie ca nu te descurci la parcat!! Trebuie sa fi atenta în trafic și sa îți dai seama din timp ce vor alții sa facă și mare atenție la pietoni ca majoritatea sunt inconștienți, merg pe principiul ca e dreptul lor și se arunca pe trecere...

Nu stiu ai vostri pietoni cum sunt, dar astia din Brasov sunt cu capul! Efectiv se arunca pe trecere, sau alearga, sau vorbesc la telefon. Efectiv trebuie sa le anticipezi miscarile de la 1m de trecerea de pietoni. Zilnic moare sau ajunge cate unul in spital calcat pe trecere. Eu le acord mereu prioritate, si sincer imi este frica de ei.

Și mie îmi e frica de pietoni... eu cand sunt pieton sunt foarte atenta. 

Când am fost ultima oara la Brașov am crezut ca las mașină pe dreapta și o iau pe jos... sunt o grămadă de treceri și foarte multi oameni care traversează în permanenta.

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...