andacos Publicat Iulie 14, 2016 Raport Distribuie Publicat Iulie 14, 2016 (editat) Recunosc,inspirata de un alt subiect,mi-a venit ideea acestuia. Voi aveti vise usor excentrice?Sigur,excentrice pentru altii,pentru ca pentru Voi,nu cred ca poate fi excentric odata ce visati la El. Va doriti sa faceti ceva deosebit in Viata,aveti vreun vis pentru care faceti demersuri sa se implineasca? Uite...Black, de exemplu,vrea sa participe la un Raliu.Aveti asemenea vise? Am sa revin cu Visul meu. Editat de Iulie 14, 2016 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCat4evR Postat Iulie 14, 2016 Raport Distribuie Postat Iulie 14, 2016 Pai spune-l, nu ne mai tine in suspans!!!! (Dupa tine, mai am si eu unul ) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J G Postat Iulie 14, 2016 Raport Distribuie Postat Iulie 14, 2016 Vreau ca peste 8 ani, cand fi-mea pleaca la facultate, sa-mi iau un an sabatic si sa calatoresc in America. Dar asa, un an intreg. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianda Postat Iulie 14, 2016 Raport Distribuie Postat Iulie 14, 2016 Eu vreau sa sar cu parasuta. Astept doar momentul potrivit. Un astfel de moment a fost cand am implinit 40 de ani, dar l-am ratat ca nu m-am sincronizat cu sotul meu, mai exact cu programul lui de la munca. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iulie 14, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 14, 2016 Vreau ca peste 8 ani, cand fi-mea pleaca la facultate, sa-mi iau un an sabatic si sa calatoresc in America. Dar asa, un an intreg.Ha,ha,ha...am crezut ca-s singura "nebuna"doar ca eu is mai potolita!(sigur s-ar putea sa fim diferite la notiunea de "calatoresc") Visul meu(si cred ca e realizabil)este sa strabat pe jos distanta Germania -Romania.Sa-mi iau ruscacul in spate,echipamentul necesar si sa plec,pe traseu bine stabilit,spre tara. Nu,nu-mi doresc sa merg pe marginea drumului,nu nu-mi doresc sa fac autostopul,imi doresc sa fac la pas distanta asta. Sigur,asta presupune niste eforturi,sa-.mi iau vreo 2 luni libere,sa continui antrenamente de nordic walking si drumetii,si nu in ultimul rind ,sa fiu sanatoasa!!!! Am de gind sa deschid si o pagina pe FB,evenimentul il vreau undeva peste trei ani,sa-.mi sarbatoresc o virsta rotunda cu acest eveniment. Nu exclud ideea unei calatorii in jurul lumii ,daca mi s-ar oferi ocazia(sponsori,parteneri de drum).Insa asta inca ramine la ideea de vis. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Iulie 14, 2016 Raport Distribuie Postat Iulie 14, 2016 Eu vreau sa sar cu parasuta. Astept doar momentul potrivit. Un astfel de moment a fost cand am implinit 40 de ani, dar l-am ratat ca nu m-am sincronizat cu sotul meu, mai exact cu programul lui de la munca.Sari........ vei repeta ori de cate ori vei mai avea ocazia dupa aceea Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J G Postat Iulie 14, 2016 Raport Distribuie Postat Iulie 14, 2016 Ha,ha,ha...am crezut ca-s singura "nebuna"doar ca eu is mai potolita!(sigur s-ar putea sa fim diferite la notiunea de "calatoresc") Visul meu(si cred ca e realizabil)este sa strabat pe jos distanta Germania -Romania.Sa-mi iau ruscacul in spate,echipamentul necesar si sa plec,pe traseu bine stabilit,spre tara. Nu,nu-mi doresc sa merg pe marginea drumului,nu nu-mi doresc sa fac autostopul,imi doresc sa fac la pas distanta asta. Sigur,asta presupune niste eforturi,sa-.mi iau vreo 2 luni libere,sa continui antrenamente de nordic walking si drumetii,si nu in ultimul rind ,sa fiu sanatoasa!!!! Am de gind sa deschid si o pagina pe FB,evenimentul il vreau undeva peste trei ani,sa-.mi sarbatoresc o virsta rotunda cu acest eveniment. Nu exclud ideea unei calatorii in jurul lumii ,daca mi s-ar oferi ocazia(sponsori,parteneri de drum).Insa asta inca ramine la ideea de vis. Foarte interesanta ideea! Succes!Si mie imi place mult sa merg pe jos si pot sa fac distante mari. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iulie 14, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 14, 2016 Foarte interesanta ideea! Succes!Si mie imi place mult sa merg pe jos si pot sa fac distante mari.Pai vezi ca eu caut si parteneri de drum! Sigur ,mi-ar place tare de tot ,sa fac traseul asta cu sotul si cu baiatul...insa astea chiar sunt vise. [il] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCat4evR Postat Iulie 14, 2016 Raport Distribuie Postat Iulie 14, 2016 Nu exclud ideea unei calatorii in jurul lumii ,daca mi s-ar oferi ocazia(sponsori,parteneri de drum).Insa asta inca ramine la ideea de vis. Uau! Super! Te-as putea insoti in jurul lumii... Eu am undeva intre 25000 - 30000de pasi pe zi... Si-i fac indiferent ca ploua sau e soare, asa ca ma gandesc ca ti-as face fata! E drept ca eu nu am bagaj, am doar agenda, pixul si ruleta! Cum ar fi? DC la pas in jurul lumii! Si o poza cu o ratza in bocanci, cu o ranitza in spate.... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iulie 14, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 14, 2016 Te-as putea insoti in jurul lumii..Cred ca deja primul pas e facut,pentru proiectul asta! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.