Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim astazi ? cap.97


Recommended Posts

  • Răspunsuri 763
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Mersi pentru ponturile de la sarmalute cu orez.

 

Am vazut si poza si mi-am dat seama unde am gresit. Nu am pus destul orez si nici nu am avut rabdare sa se umfle destul.

data viitoare am sa pun si ou si gris sau malai.

====

 

andacos:

pas 1: copy linkul de la fostul subiect.

pas 2: scrii cuvantul sub care vrei sa ascunzi linkul

pas 3: selectezi cuvantul

pas 4: apesi pe butonasul de link  post-3916-0-12392700-1468658657.jpg

pas 5: acolo unde scrie URL faci paste post-3916-0-28241100-1468658697.jpg

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

    Pt mine trebuia sa pui linkul in cap trecut ca sa stiu unde ne mutam:))).Eu de unde sa stiu unde ai mutat bucataria?!

    Ma pun sa fac laptele de pasare...daca-mi iese.

Ceee???

 

Adica nici asa nu e bine???? [:-)))] [:-)))]

 

Lasa ,drumul spre bucatarie...nu se uita niciodata!!! [:-)))] [:-)))]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

     Hai ca-ti explic eu altfel,de fapt cum trebuie sa faci trimiterea.Deschizi casuta noua,apoi copiezi adresa cu copy.Deschizi alta pagina cu Dc(cu vechiul capitol),scrii un ultim mesaj in care dai paste la cap nou.Si asa stim unde ne mutam:))).Cum tu deschizi subiectul,poti redeschide pe cel inchis si faci trimiterea,apoi il inchizi din nou.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Lapte de pasare! OMG! N-am mai mancat din copilarie. Imi amintesc cu placere de el. Nu stiu daca as mai putea manca acum, pt ca ma deranjeaza gustul de lapte, dar cred ca daca are suficienta vanilie merge.

 

Intreba cineva de sarmale de post - regret sa va dezamagesc, dar nu fac asa ceva. Prea complicat, ia prea mult timp. Mananc cu placere sarmalutele de post ale soacra-mii (imi face mereu de Paste si de Craciun cand ne aflam prin zona), dar eu nu fac. Prefer sa fac o varza calita si scazuta la cuptor, ceea ce si execut azi.

 

Seara asta gateste sotul paste cu sos inventat:))) Adica ulei de masline in care prajeste putin usturoi, apoi pune creveti decojiti congelati si vin, frunze de busuioc proaspat si gata sosul!

 

Maine mancam varza calita cu mamaliga la pranz, iar la cina un orez chinezesc clasic cu mazare si porumb, cu putin ou batut pe deasupra: egg-fried rice.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...