Administrators Admin Publicat Iulie 21, 2016 Administrators Raport Distribuie Publicat Iulie 21, 2016 Sunt si eu curios care este parerea mamicilor. Ce calitati trebuie sa aiba "taticul perfect"?Aveti sansa sa va promovati sotul/partenerul :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andaghe Postat Iulie 22, 2016 Raport Distribuie Postat Iulie 22, 2016 Pai cred ca singura cerinta este sa ii pese de copil, astfel, in orice intreprinde cu si pentru copil, va depune tot efortul de care e capabil. :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorikay Postat Iulie 22, 2016 Raport Distribuie Postat Iulie 22, 2016 Pai cred ca singura cerinta este sa ii pese de copil, astfel, in orice intreprinde cu si pentru copil, va depune tot efortul de care e capabil. :)Fix asa cred si eu [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delsim Postat Iulie 23, 2016 Raport Distribuie Postat Iulie 23, 2016 IMPLICARE e conditia esentiala, apoi generozitate, rabdare, atentie,apropiere sufleteasca, intelegere.. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.