Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Fumatul in restaurante - semne de normalitate

Recommended Posts

• Administrators

Sunt de cateva zile in Romania si sunt foarte atenta la un aspect care ma scotea din sarite pe vremuri *pana anul trecut. Am remarcat ca in restaurantele din Bucuresti - in cele care se respecta cel putin - fumatul in interior nu se mai intampla. (uau)

Nu stiu daca are de a face cu faptul ca restaurantele au si terase (si acolo serpii pot fuma in voie ) dar cel putin - in interior nu mai e acel fum oribil.

- Haideti sa adunam nume de restaurante unde se respecta legea fumatului - si sa le recomandam mai departe. 

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Sunt de cateva zile in Romania si sunt foarte atenta la un aspect care ma scotea din sarite pe vremuri *pana anul trecut. Am remarcat ca in restaurantele din Bucuresti - in cele care se respecta cel putin - fumatul in interior nu se mai intampla. (uau)

Nu stiu daca are de a face cu faptul ca restaurantele au si terase (si acolo serpii pot fuma in voie ) dar cel putin - in interior nu mai e acel fum oribil.

- Haideti sa adunam nume de restaurante unde se respecta legea fumatului - si sa le recomandam mai departe. 

Si mie mi-a placut in Romania ca u se mai fuma. 

Dar cam exagerata exprimarea cu 'serpii' . 

Ca orice lucru trecator in viata, legea asta se schimba (s-a si votat intr-una din camerele Parlamentului) in sensul ca spatiul inchis este redefinit (legat de terase) iar daca sunt asigurate zone complet izolate in restaurant, se poate fuma si acolo.

Vor fi din nou toate restaurantele pentru fumatori, iar pentru cei care nu fumeaza se vor amenaja cateva mese pe holul de la baie. Complet izolat [:D]  Plus dilema veche: cum facem cand iesim cu prietenii, fumatori si nefumatori? Fumatorii intr-o parte si nefumatorii dincolo?

Adica fix asa cum a fost.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...